nuffnang

Friday, November 1, 2013

November Sudah

08/09/2013 - Sun

Lama rasa tak update. Sedar2 dah masuk November. Jap2 lagi dah masuk tahun lain. Tau2 aku dah masuk 3 series...huhu...Tak ada cerita sensasi except gambar kami bertiga. Biasa la aktiviti jalan2 di hujung minggu. Gambar lama T_T Time tu Irfan tengah sibuk belek menu. Konon2 nak order la tu. Sambil tu mulut riuh cakap sorang2...hahaha...


Irfan sekarang memang macam2 perangai. Penat jugak nak melayan tapi kadang2 tu memang tak tahan dengan gelagat dia. Macam pak lawak dah :P


Ber'color' blocking. Owner Qaira Hijab yang ajar :P


Kena paksa bergambar jugak :D


Port biasa bila nak ber'camwhoring' :P



New family member in da house. Jumaat lepas 25/10 dapat anak buah yang ke 23 kalau tak silap. Bila dah ramai sangat kadang tu lost track :P


Cute sangat lahai baby girl ni. Teringin betul nak ada baby girl jugak. Insya Allah another one fine day =)



Esok dah start cuti panjang. 4 hari uols. Seronok betul rasa. Isnin tu dapat replacement leave sebab Deepavali jatuh hari Sabtu. Tapi tak ada la nak pegi holiday mana2 pun. Tengah save bajet. Hujung tahun banyak nak kena bayar itu ini. Until then enjoy your weekend peeps =)

4 comments:

Nida Husna said...

lama tak datang sini. dah besar dah irfan =)

cuna said...

Nida Husna: welcome back :P tuan punya blog pun dah tak berapa rajin nk update. suam2 kuku je T_T

familisihat said...

cuna pon busy ke lama x update blog?
dah masa tu irfan dpt adik hehe

cuna said...

azy: aah bz la azy sejak dua menjak ni. kdg2 ada masa pn blogwalking je kejap2. ni dah ok sket ;)