nuffnang

Friday, March 22, 2013

RM 1 for Slice of Cake

17/03/2013 - Sun

RM 1 for slice of cake at Secret Recipe...Siapa nak bagi kan? Memang tak ada siapa pun nak bagi...hehe... Kena pegi sendiri then order 2 ala carte main meals baru la dapat menikmati sepotong kek berharga RM 1. Agak berkurun lama rasanya tak makan2 at Secret Recipe. Alang2 tengah ada promo kek murah ni singgah je la. 


Papa Irfan order Fried Rice with Satay...


Mama Irfan order Chicken Parmigiana. 1st time try ni dan memang sangat la tidak menghampakan. Sedapppp tapi tak boleh makan selalu...huhu...Part yang ada cheese tu la yang paling tak boleh dilupakan ;)



Kami dating berdua...


Sebabnya Irfan sedap tido sampai la kami habis makan :P


Kenyang...Alhamdulillah...


Habis makan2 tu makan kek pulak. Macam biasa makan kek choc indulgence lah kan. Promo ni sampai Ahad ni je 24 Mac. Rasa macam nak pegi lagi je. Nak try lagi 1 kek. Tapi macam hover la pulak dalam sebulan sampai 2 kali makan dekat Secret Recipe T_T


Irfan dah bangun bagi dia main benda ni. Dah lama aku dok aim binatang2 ni nak bagi Irfan main.Tapi Papa Irfan cakap dia kecik lagi. Tapi boleh je naik. Just kaki dia tak sampai la pedal kat bawah tu. Dah main lama sikit dia dah bosan sebab nampak ada binatang lain yang lagi menarik...huhu...Bawak lari laju2 :P


Lepas tu baru la ke Tesco cari barang2 harian. Tu tujuan utama keluar sebenarnya. Yang lain2 tu aktiviti sampingan je. Bulan ni asyik la menghitung hari tunggu hari gaji. Memang banyak spend duit especially dekat kereta. Mula2 kereta kena rempuh dengan motor. Habis kena ketuk plus cat satu side dari depan ke belakang. Side mirror pun kena tukar. Lepas tu cermin kereta pulak pecah. Bateri pun nak kena tukar. So memang tabur duit untuk kereta je banyak T_T

p/s: Hari ni 22/3 Irfan dah 2 tahun 1 bulan ;)

2 comments:

mama ila said...

salam kenal..ila follow sini =)

cuna said...

mama ila: salam knl ila. thanks for following ;)