nuffnang

Friday, April 26, 2013

Movie: G.I. Joe Retaliation

20/04/2013 - Sat

Berjaya tengok G.I. Joe dengan harga tiket early bird...hahaha...Memang tak rugi tengok walaupun kitorang masuk agak dah lambat beberapa minit. Baru je tengok G.I. Joe yang 1st semata2 nak tengok G.I. Joe yang baru ni. Kang tak paham pulak. Tengok yang download aje. Nak harap tengok TV memang tak jadi sebab kena layan anak bujang. 

Overall memang best la. The Rock best je walaupun aku bukan peminat dia. Bruce Willis pun best dan macho walaupun dah tua...hehe...Tengok ending macam tak berapa nak habis je. Mesti ada sambungan lagi ni. Tak sabar nak tengok Iron Man 3 pulak ni. Robert Downey Jr. kot. Mesti lagi gempak. Tapi kena bersabar dulu. Bagi harga tiket jadi murah sikit...hahaha....


Pemandangan biasa bila dah berdating berdua tu...hehe...


Petang tu keluar balik. Kononnya nak bawak Irfan tengok Croods. Macam kerja giler jugak la tengok 2 movie dalam sehari. Tapi last2 tak jadi pun sebab kitorang main redah je and seat pulak dah full. So kita round2 aje.


Pandai betul berlakon tau budak ni. Bila suruh pandang kamera lagi dia mau pandang tempat lain. Cubit kang baru tau!


Agak mencabar jugak bila sekali sekala round2 mall without stroller. Nasib baik la ada Papa Irfan yang gagah tu nak tolong dukung Irfan kalau dia dah start berlari sesuka hati dia....huhu...Tak tau la sampai bila nak harapkan stroller je. Hopefully before dia 3 tahun la kan.


Yaayyyy...Esok dah cuti. Happy weekend uols!

2 comments:

fawwaznuha said...

salam cuna,

suka sangat tengok bahagia je family..semoga berkekaalan ke akhirnya ;)
macam mana nk dpt early bird price tiket tu?

cuna husna said...

wsalam azy. psl early bird tiket tu kena beli tiket yg show time nye b4 pkl 12pm. tu pn lps 2 or 3 minggu kua wayang. kalau baru keluar even beli tiket b4 12pm pun harga sama je. kalau harga tiket biasa rm14 tp tiket early bird dpt la dlm rm10 gitu. jimat la jgk sket dr xde lnsg kn ;)