nuffnang

Saturday, August 25, 2012

Selamat Hari Raya!

Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Memasing mesti dalam mood raya lagi kan. Punya la dalam mood raya sampai nak bukak laptop pun malas2 je. Banyak kali plan nak update blog tapi asik tak jadi. Bersantai2 kat rumah lagi syiokkk.

Actually hari tu (Rabu) Irfan dah genap 1 tahun 6 bulan. So tinggal lagi setengah tahun nak masuk 2 tahun la nih. Postpone dulu la update progress Irfan. Abiskan sisa2 raya dulu before start kerja next week ;)

Ini budak kecik sudah 1 tahun 6 bulan. Time ni tengah nyanyi lagu raya di hari raya ke-4 ;)


Raya kami? Alhamdulillah meriah. Tak pegi banyak rumah sangat. 1st raya meriah dengan adik beradik je berkumpul kat Gombak. Memang almost complete. Since semua dah ada family sendiri memang susah nak cukupkan korum. Mesti ada je yang hilang raya belah mertua dulu. Entah macam mana kebetulan tahun ni semua beraya kat Gombak. Memang meriah! Gambar raya kami bertiga tak banyak pun. Banyak gambar family aje. Sibuk ngan kerja lain sampai tak ada masa nak bergambar sakan.


So raya korang camne? Tak sabar jugak nak baca kisah2 menarik masing2 ;) Mesti lepas ni mau sampai sebulan update cerita raya je kan. Belum masuk cerita open house yang bakal korang terjah nanti ;) Pape pun semoga semua bergembira di hari raya ni =)

2 comments:

fiszah_pjo said...

selamat hari raya dari fiszah sekeluarga :)

comelnya :)

cuna said...

fiszah: tenkiu fiszah. slmt hari raya jgk utk fiszah sekeluarga =)