nuffnang

Monday, June 14, 2010

I'm Back!

Wahhh rasa dah berkurun tak update blog.
Banyak cite nih nak di'update'.
Aku baru masuk ofis arini. Penat.
Umah tak habes kemas lagi. Camne nak update blog?
Cam biasa kat umah baru of coz la tak de tenet lagi.
Ntah bila nak ada pun i dunno lah.
Harapkan tenet kat ofis je ni ha. Nak start ngan cite ape dulu ni ye?
Behind the scene? Ke kenduri terus? Nikah dulu?
Honeymoon dulu ok tak? Hohoho.
Ni mau lagi 2 bulan pun tak habis cite kat blog.
Bagi korang lepak2 dulu pastu baca la cite kawen aku sampai muntah.
Hahaha. Nak letak gambar banyak2. Tak kira :D

4 comments:

harim hamdan said...

yayyy.....cuna is in the house!

Nurul Husna said...

cpt2 upload gamba. x saba nk tgk. hihi

The Me said...

cepat la update...
nk layan gambar2 ni...

cuna said...

Harim: Yep. I'm back tp sangat la malas nak update blog :P

Nurul: Gambar bole diupload kat umah gombak je. Tunggu wfh baru bole upload :P

The Me: Baik. Sabar sket je lg. Nanti akan di update :D Tu pun gambar2 dari photographer xdpt lagi