nuffnang

Friday, November 9, 2012

Shower Gelssss

Masih lagi bercuti. Nyempat update blog kejap...hehe...Hari tu time tengah kemas2 almari tetiba tengok penuh ngan show gels aje. Iye. Memang dah bersepah2. Setakat area camtu memang Irfan dah boleh capai. Kejap2 kang tau dia dah buat main T_T Sekarang almari ni dah berjaya dikosongkan. Kasi pinjam kat adik. Dia nanti PJJ so memang tak perlu nak beli segala barang rumah.


Dan aku dengan rajinnya telah susun semua shower gels yang and amik gambar. Saje amik gambar kenangan ramai2 before kena pakai :P Sekali tengok macam dah boleh buat stok setahun...hohoho...Tak pun lebih sebab bukannya selalu pakai. Selang seli jugak pakai ngan shower gel biasa. 

Emmm...mostly banyak yang beli dekat Body Shop kot. Asal ada sale je tangan mula la gatal nak beli kannn T_T Yang lain2 ada la sesat L'occitane ngan Yves Rocher. Ada masa2 nak la rasa extra wangi. Boleh jadi terapi jugak time stress. Kalau tengah panas2 mandi pakai pun best sebab rasa fresh and sejukkk je =)


Hari tu tertambah lagi stok sebab boleh buy 1 free 1...hehe...Yang lagi satu tu dapat free masa pegi Women's Weekly Shopping Event hari tu =)


So lepas ni aku akan cuba pejam mata kalau ternampak ada shower gels on sale kat memana lagi. Tapi kalau tengah pejam mata pun boleh capai sebotol dua tu nak buat camne kan :P

3 comments:

asna cute said...

dah baca tp buat2 xbaca sbb nti silap hari bulan mmg heret cik abg g bodyshop.. lama gak nie xg sana shopping haha =S

Shu @ Mrs. Hamid said...

Selalu tengok orang buat koleksi perfume. Tapi cuna ada shower gel collection. Menarik!!!

cuna said...

asna: hehe...blh pulak camtu. skrg TBS xde sale asna. nnt tggu ada sale baru la happening sket nak shopping ;)

shu: tu la shu.memula xpasan sbb bli sket2. skali kumpul2 rupanya dh byk. so lps ni kena la insaf kejap. hbskn dulu apa yg ada =)