nuffnang

Tuesday, November 22, 2011

Irfan is 9 Months Old

Hari ni 22 November 2011 genap la Irfan 9 bulan. Happy birthday Irfan sayang =) Lagi 3 bulan dah nak setahun. Macam tak percaya. Tapi tu la saat yang ditunggu2. Tengok dia membesar dengan jayanya. Excited pulak nak celebrate birthday sesama ngan anak. Selang 2 hari je kot. Papa, pls take note...hehehe...



Since hari tu aku baru letak progress Irfan, so memang tak banyak beza sangat lagi la. Just dia menyulur (loghat Penang) tu makin laju. Memang dah tak nak dok diam. Bubur pun dah tak makan bubur lenyek dah sekarang. Lepas check up tu esoknya aku kasi bubur tak lenyek terus. Budak dah besar la kata kan. Gigi pun dah 4 batang. Yang atas siap tumbuh 2 batang gigi taring dulu pulak tu. Tak tahan betul. Biasa budak2 tumbuh gigi tengah dulu. Mana2 la kan asalkan gigi dia tumbuh...huhuhu...To Irfan...mama n papa luv u very2 muchhh! Nanti tahun depan boleh sambut birthday sekali ngan mama ok ;)


p/s: Seronok betul Malaysia menang bola semalam! Tengah2 meeting pun pasang TV. Tapi mute la kan. Sambil2 meeting jeling2 kejap. Gigih aku tengok sampai ke habis. Entah nape berdebar terlebih semalam. Ngan Irfan sekali tak tido teman mama dia tengok bola. Nasib la menang =)

4 comments:

asna cute said...

Wahhh kejap jer dah nie 9 bulan.. Fuhhh Happy birthday irfan!

Nur said...

Happy 9 months Young! :)

cuna said...

asna: thanks auntie asna. tu la asna. kang tup2 haikal plak dh 9 bln ;)

cuna said...

Nur: thanks ye auntie Nur =)