nuffnang

Thursday, February 23, 2012

The Celebration

Semalam birthday Irfan tak celebrate pepe lagi pun. Simpan untuk Sabtu ni. Celebration birthday Mama Irfan pun memang sangat unexpected. Biasanya memang aku request kat Meor belikan kek. 1 slice je pun jadi la. So kali ni pun request lagi. Mintak tolong belikan makanan sedap2 sikit ke kan...huhu...

Sekali habis meeting turun bawah tengok2 bukan setakat ada makanan sedap. Ada kek uols. Bukan 1 slice pulak tu. I'm impressed! :P Korang baca la sendiri ye tulis apa atas kek tu. Memang very bad handwriting la orang yang buat kek tu. Nasib baik kek untuk birthday aku. Tak kesah pun. Tapi kalau time kek Irfan dapat yang camtu mau meroyan haku T_T


Sila abaikan keserabaianku itu. Before tu turun baru je habis meeting. Dah nak pukul 10 malam dah pun. Tengok2 ada kek terus nak tukar baju pakai tudung sume. Tu pun laju2 sebab dah malam sangat dah. Budak2 pun dah nak tido.


Budak kecik ni lagi la. Memang tiap kali before meeting kena tidokan dia dulu. Kalau tak memang dia tak kan biarkan mama dia meeting ngan aman...huhu...Sekali habis meeting pun dia tak bangun2 jugak. Maka mama nya yang kejam itu telah memaksa dia bangun jugak...hahaha...Tak best la kan Irfan tak ada sekali.


Ni je la anak sedara yang ada. Lagi 3 orang dah balik. Dorang dah siap bentang tilam dah nak tido. Tau2 kena makan kek :P


Ni budak mamai. Kesian dia. Mamai2 pastu kena makan kek jugak. Tapi biasanya around 10pm memang dia akan bangun balik main2 dulu. Then kul 12 or 1 pagi baru tido balik.


Hepi sesangat hari tu. Thanks Mr Hubby for the cake ;) Lama sungguh rasanya tak dapat kek sebiji gitu. Tambah2 bila dah tetua ni kan...hiks! Next year nak lagi tau *wink2*

3 comments:

asna cute said...

nampak meriah sgt walaupun simple;))

♥ Elin ♥ said...

waahhh happy Birthdy dear :)

siapa kata tua..kan sweet jer tu.

cuna said...

asna: meriah sbb ada budak2 kecik kot. kalau tak sunyi je =) at least ada la jgk org nk nyanyi lagu besday ramai2 kan...hehe...terasa muda kejap time tu :P

elin: thanks elin. tua dh kot nk masuk 30an dh ni...huhu...