nuffnang

Wednesday, February 1, 2012

It's Our 8th Anniversary!

Bulan Februari dimulakan dengan anniversary kitorang. Today is our 8th anniversary! 8 tahun menyulam cinta gitu...hiks! Walaupun dah kawen date ni tetap akan jadi date bersejarah kitorang. Wedding anniversary tu lagi la harus diingat kan.


Well, anniversary pun tak boleh nak celebrate pape lagi. Meor best la arini cuti sebab keje KL. Aku ni ha tengah terkial2 buat keje. Nak amik cuti pun cam susah sebab banyak keje still pending. Lagipun weekend ni kan cuti panjang lagi. So tak payah la amik cuti dah kot.

Nak keluar hari ni memang tak sempat. Keje biasa memang bawak ke malam. Sambung pulak ngan meeting. Pastu sambung lagi buat keje sebab team member orang Mexico. Nak kena ikut masa dia pulak. Tunggang terbalik dah rasa. Ehhh....ni entry anniversary ke entry ngadu nasib T_T

Maybe akan celebrate but lambat sket la kan. Tunggu weekend ke. Biasanya kitorang keluar makan2 je ;) Bulan ni jugak birthday aku n birthday Irfan. Paling saspens tunggu birthday Irfan la. 1st time ni. Terasa diri ini semakin tua....huhu...

p/s: Happy 8th Anniversary yang! I luv u =)

4 comments:

asna cute said...

Happy anniversary kamu berdua!..

dah ada anak nie.. kitaorg xcelebrate pape dah hehe

cuna said...

asna: thks asna. ala celebrate mkn2 je biasanya. kekdg tu mkn kfc je pn ;)

Princess Cindellyna said...

Happy Anniversary dear!! lama tu dah 8 tahun.. hehe. moga bahagia selamanya 800 tahun yg akan datang!=)

cuna said...

thanks Farah =) hopefully terus bahagia ke akhir hayat =)