nuffnang

Monday, February 20, 2012

Getting Younger!

Hari ni dah 20-02-2012. Macam tak percaya. Today is my birthday! Yes, I am getting younger at 28 years old. Bajet sweet 18 gitu...kihkihkih....Well, it's just a number by the way. Ayat penyedap hati la tu kan ;)

So that's means tinggal next year je lagi last nak celebrate birthday at 20's. Lepas tu dah tukar angka depan. Tu pun kalau panjang umur la kan. Insya-Allah. Yang penting sekarang bersyukur pada Nya masih lagi bernafas di bumi ni.


Actually mula2 plan nak apply cuti untuk hari ni. Saje la kan nak relax2 di hari jadi. Tapi dah amik cuti 2 hari last week. So lupakan je la ye T_T Malam pun tak boleh keluar sebab ada meeting. So bertabahla wahai hati.

Ingat lagi 20 haribulan jugak tahun lepas time ni aku tengah sarat mengandung. Siapa sangka 2 hari lepas birthday aku, Irfan pun lahir. Aku pun terkezut kot. Alhamdulillah sume selamat. Mana tau 20 haribulan tahun depan peristiwa yang sama akan berulang...huhu...

Selang sehari then esoknya dah birthday Irfan. Lagi looking forward for his birthday kot. Tak pun tumpang kemeriahan birthday dia je la nanti ;)

Doa sempena birthday tahun ni...Semoga Allah kurniakan aku kesihatan untuk aku terus taat kepada Nya, suami, kedua ibu bapa dan membesarkan anak kami. Semoga aku dimurahkan rezeki dan diberi kekuatan dan kesabaran untuk menempuh semua ujian Nya...Amin...

6 comments:

asna cute said...

cuna! happy birthday! sama date birthday dgn hubby asna la hehe ;D

irfan sama tarikh dgn asna 22.
cuna dgn hubby sama tarikh n month! year jer lain hehe.

[DnaZz] said...

happy besday cuna. iza pon sharing besday sama bulan dengan rifqi. seronknya kan..boleh celebrate sekali.just cant wait huhu

cuna said...

asna: thks asna. oh sama ye? kebetulan la pulak kan. 1st time jumpa org yg sama birthday. asna pulak elok sama ngn irfan 22hb ;) happy besday to ur hubby too =)

dnazz: thks iza. aah kn. korang mac kn? 1st time ni. mmg excited nk celebrate sesama ngn ank sendiri ;)

Princess Cindellyna said...

Happy birthday mommy Irfan!! Moga sentiasa dilindungi Allah sekeluarga...!=)

~YUN~ said...

happy birthday cuna!xmacam 28 okey!petite and young as always! =)

cuna said...

Farah: thanks mama Amani for the wish =)

Yun: thanks yun 4 da wish! of coz 4 da compliment too ;)