nuffnang

Thursday, October 21, 2010

Nak Scan ke Tak Nak?

Nak update blog tapi tak sempat nak upload gambar coz banyak pulak keje ofis nak kena siapkan. Sampai malam pun tak sempat nak habiskan kot...perghhh...ganbatte! So aku letak je la gambar ni sebijik since aku pun tak pernah nak tunjuk gambar perut lagi kan :P

Tak ada la besar mana pun lagi. Hari ni dah masuk minggu yang ke 19. Semalam balik2 keje terus amik gambar. Tengah2 sakit perut lagi time tu. Sakit perut aku still tak ok lagi. Alhamdulillah morning sickness dah hilang sikit2. Just kadang2 termuntah jugak kalau terlebih makan sikit. Lepas tu asik nak terkucil je. Kadang2 tak sampai 30min nak pegi toilet. Padahal tak ada minum air pun.

Sekarang dah rasa baby gerak2 dalam perut. Kejap2 kang tengah buat keje rasa nyut nyut nyut kat perut. Rasa buih2 kecik meletup pun ada. Tak reti la nak describe. Tapi lebih kurang gitu la. Baby pun dah boleh dengar aku dok menceceh kat dia hari2 :P Nanti dah masuk 5 bulan boleh rasa tendangan baby pulak. Suspen betul. Camne la rasanya eh.....

Kalau ikutkan sekarang dah boleh tau jantina baby. Tapi tengah pikir2. Nak pergi scan ke tak ni. Cam excited nak tau. Syoknya kalau baby ni boy. Girl pun syok jugak. Pape pun baby aku jugak kan. Kang pergi scan baby pusing ke lain pulak. Hurmmm...ke nak biar je kasi suspen? Tunggu je time deliver nanti. Haihhh...so korang rasa camne?

4 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

mmg besh baby dh kick... :)

cuna said...

Yeke? Tak sabar plak nk tunggu saat tu ;)

xeRoxiaTTe said...

Hahahaa..sudah nampak perut..tuka uniform suda.

cuna said...

Kak an, tu bukan uniform la. blaus biase jek. b4 kawen lg dh pakai baju tu. tp pakai pegi ofis je. so far tak de uniform lg :P