nuffnang

Wednesday, October 27, 2010

Update Buku Pink

Baru je lepas balik KKIA (klinik kesihatan ibu & anak) dekat2 pukul 1 tadi.
Appointment kul 10. Jenuh bertapa tunggu turn.
Masuk hari ni dah 5 kali melawat klinik tu.
Rutin yang agak membosankan. Kalau ada geng ok jugak.
Macam biasa tadi cek darah n aku kurang darah merah.
Kena makan kerang ngan hati dengan banyak....wuwuwu...
Pastu tadi cek jantung baby. Baby ok.
Mama dia yang tak ok. Sakit peruttt....
Since hari ni dah 5 bulan...kena inject for kancing gigi kat bahu.
Ni bahu rasa sengal2....
Actually nak update cite lain...tapi tak sempat la pulak.
Keje2 ofis sedang menantiku :(

6 comments:

**sHiKinn** said...

hahaha.lain kali cr geng dulu..sama2 peknan..pastu sama2 deliver..mesti seronok kn..salam kenal!

Cik Shu said...

Jaga diri baik2 k, nanti weekend ajak meor g market beli stok kerang, then buat kerang rebus, sedap tu...

cuna said...

shikin: hai shikin...tu la pasal. tak sempat nak cari geng. pasni kalo nak peknen lagi harusla cari geng siap2 :P

cuna said...

cik shu: thx cik shu :) betul tu. kene buat stok kerang la nmpknye. tp weekend ni tak boleh. ada mission lain ;)

fawwaznuha said...

cuna pun de prob hb darah rendah eh? makan vit pe tuk bg naik hb?

cuna said...

aah. asal g checkup je nurse ckp kurang drh merah. ada amik vitamin kaler coklat tu. emm alaa tp lupe name dia. nanti sy update kat awk ok :)