nuffnang

Thursday, October 20, 2011

3 In 1 Celebration

08/10/2011 - Sun

Sambung previous entry. Malas letak selonggok satu entry. Kang korang jugak yang malas nak baca kan...hahaha....Hari yang sama ngan pegi makan kat ice room tu malamnya kitorang pegi rumah Tok Dah, tok Myo kat Damansara. Ada buat makan2 sikit sempena besday Tok Dah, konvo MIL n anniversary PIL. Kitorang bawak kek aje since dorang plan nak bawak nasi ayam. Dorang yang plan2 bagai. Kitorang follow aje. Kalau mintak aku masak, aku masak. Tak request aku pun relax je la :P Beli kek pun kat kedai kek dekat2 ngan umah. Senang.


Combine celebration. Birthday Tok Dah, MIL abis master ngan anniversary PIL.


Irfan ngan atok dia. Kesian Irfan orang makan kek dia dapat tengok je...huhuhu...Tapi lagi kesian kalau kasi dia makan jugak. Still too early kot nak kasi dia makan mende2 gitu. Balik tu kasi bubur nasi je. Sedap je dia makan ;)


Amik gambar ramai2 before makan. Sila abaikan aku yang sememeh tu...huhu...Tu je la ceritanya. Gambar banyak tapi tak boleh nak tepek banyak2. Cerita pun tak dapat la details sangat. Kang ada je stalker tetiba nak cucuk jarum. Mula la nak tambah tokok cerita kan. I hate stalkers! Masih teringat2 apa yang orang2 tu dah buat kat aku. Memang tak kan lupa lah! Huhuhu....sori tetiba i teremo pulaks :P


So stop sampai sini dulu. Lately macam dah tak ada perasaan nak kerja. Nak benti dok umah je tak boleh. Nak cari kerja pulak malas nak pegi mengadap orang nak interview. Habis camne? Bertahan je la kot walaupun jiwa ni dah kacau bilau T_T

4 comments:

♥ Elin ♥ said...

wah tahnieah ler pd mil cuna eh..
x kira umur nak study nih.

cuna, klu bg irfan rasa sikit kek tuh x slh..jgn kasik sampai kenyg lak.
bg die rasa yg kek tuh sedap dan manis;; sian die kelip2 mata tgk mumy makan kek hehhhe..

ha nak brenti keje dok rumh eh..
seronok kan.;)

cuna said...

Elin: tu la. menantunye mmg pemalas nk smbg study dah...hahaha...

kalau blh xnk la kasi irfan mkn mende yg bukan2. lgpn kek tu beli. xtau bhn2 yg dia letak. tggu dia cukup sethn nnt kot baru nk kenalkn dia ngn mende2 gitu ;) skrg minum susu ngn mkn bubur je dulu =)

psl benti keje tu xtau la bila nk jadi kenyataan kn. tu berangan je dulu T_T

dEe said...

cm muka yun la irfan dlm post nh.

cuna said...

dee: ye ke? bila nk nmpk cm muka aku nih? T_T