nuffnang

Friday, December 9, 2011

6 Batang Sudaaa

Susah tau nak snap gambar gigi budak kecik ni. Mahal betul gigi dia...huhu...Biasa nampak yang bawah tu je la 2 batang.


Suka betul Irfan kalau papa melayan dia main. Sengih kemain ;)


Susah ok nak nampak gigi atas kecuali kalau dia gelak besar ATAU...



Time dia nangis. Ha memang clear la nampak 4 batang gigi atas tu. Siap ada space selang satu gigi...huhu...Kadang2 time dia nangis pun geram tengok. Baby nanges cute ok. Tak cam orang tua cam kita ni nanges...huhu...


Ni shot paling baik la kot yang dapat amik.


Sekarang ni Irfan tengah demam. Tak tau la demam nak tumbuh gigi ke nak merangkak ke apa. Kesian betul kalau tengok dia time2 gini. Malam pun asik terjaga cari mama dia nak lentok2...huhu...

12 comments:

♥ Elin ♥ said...

cuna kamu selalu kena gigit x bile 'bf' hiiih..

cuna said...

elin: iye pernah. dah 5 kali kot kene gigit...hahaha...siap kira tu. cm lbh je. sakit giler. siap terjerit sbb tkejut plus sakit. pas gigit irfan sengih2 je tanpa rasa bersalah T_T

Shu @ Mrs. Hamid said...

wah, dah banyak gigi irfan tumbuh. saqlain 1 pun tak tumbuh lagi.

cuna said...

Shu: Irfan start tumbuh gigi pn time 8 bln lbh aritu kot. sedar2 dh ada 6 btg...huhu...saqlain pn dh xlama la tu ;)

[DnaZz] said...

yeeehaaa!sama. rifqi pon dah 6btg gg. skrg dah boleh merangkak & berdiri sambil memanjat. same la deme berdua tu..syokkan tgk diorang makin membesar..:)

cuna said...

Dnazz: Irfan xblh merangkak n berdiri lg la iza. pnjt2 pn xbrape expert lg. just ber'commando' satu umah je. tu pn xlarat nk kejar. sdr2 dh ke lain...huhu...

asna cute said...

Alololo comelnya dh tumbuh gigi! Haikal baru nmpk ada bump 2 biji kat gusi bwh. Xsabar dh hehe

cuna said...

asna: hehe...excited kn tgk anak dh tumbuh gigi. tp jaga2 asna. jgn smpai kene gigit pulak nnt ;)

~YUN~ said...

banyak dah gg die!die demam xcuna masa mula2 tumbuh gg?

Princess Cindellyna said...

Sama cam Amani ada 4 gigi kat atas and 2 batang gigi kat bawah!comel sgt irfan senyum tu!!!huhuhu

cuna said...

Yun: tu la yun. ingat 4 je mula2. sedar2 dh jd 6. ada jgk irfan demam jap aritu. tp cm xsure demam sbb tmbh gigi ke apa sbb kebetulan time tu bwk dia jln jauh. kot demam kena ekon ke kan

cuna said...

Farah: hehe...blh geng dh tu. 6 btg pn nmpk cm dh penuh je mulut. ssh jgk nak amik gambar irfan senyum. ikut mood dia je. biasa buat muka terkejut kalo tgk kamera ;)