nuffnang

Wednesday, April 25, 2012

I Am A Super Duper Busy Boy

10/03/2012 - Sat

Hari ni masuk ofis lepas dekat sebulan kot tak datang....huhu...Sesuka hati je. Tu pun sebab company buat lunch hari ni. Compulsory pulak tu. So sempena datang ofis hari ni nak tepek la gambar anak kesayangan banyak2. Rinduuuu...


Abis dahi pun dah berlekuk2 daaa...Hyper active sangat kan. Seminit pun tak dok diam. Even orang dah ngekor dia pun memang kadang2 unexpected jugak nak jatuh tu. So tak boleh nak salahkan sesape la kalau lepas kerja tengok kepala anak dah berbenjol2...huhu...























Gambar je banyak hari ni. Kat ofis tak boleh ngadap blog lelama ;)


2 comments:

asna cute said...

irfan botak lg ya cuna? potg kedai ke sendiri? senang x?..

cuna said...

asna: hari tu cukur lg rambut dia buat kali ke 3. papa dia je cukurkan pakai shaver. cm sng je tgk dia buat...huhu...asna nk botakkan haikal ke? rambut haikal dah lebat cantik dah tu =)