nuffnang

Thursday, April 12, 2012

Wedding Paan

12/02/2012 - Sun

Next kenduri kawen adalah kenduri member UiTM kitorang, Paan. Meor kenal dua2 pengantin. Aku kenal yang laki je. Dorang buat kenduri kat masjid Menjalara Damansara. 1st time pegi kenduri kawen kat masjid. Baru tau rupanya memang ada dewan kat dalam area masjid. Semua pun sopan2 je. Tak kan nampak pompuan yang pakai dedah sana sini ;)


Cam biasa makan gilir2. Selagi tak ada orang yang nak offer nak main2 ngan Irfan memang kena gilir2 la kan...hehe...Kalau ada orang offer memang dialu2 kan sangat la. Dapat la kitorang makan sama2 =)


Sempat jumpa lagi 2 orang member laki ngan wife masing2. Meor la banyak borak sebab more tu kawan2 dia. Aku ni kalau ngan member laki ni memang berat mulut sikit. Dan2 tu tak ada idea nak borak apa....hahaha...Boleh pulak time ni sorang member pompuan pun aku tak jumpa. Tak dapat la nak gosip2 T_T


Before balik cam biasa bergambar ramai2 ngan pengantin. Tapi pic kat kamera pengantin. Yang ada gambar ni je. Tu pun jenuh jugak la tunggu sebab pengantin super duper bz. Orang depan belakang kiri kanan tegur. Kena la layan kan. Kitorang yang pernah melaluinya ni memang paham sangat dah ;)


Entah camne boleh tersama theme color ngan pengantin...huhu...Ekceli tak berapa nak sama. Sekali bila tengok gambar memang sebijik pulak. Boleh jadi pengapit dah :P



Abis je kenduri terus balik rumah. Siap2 kejap keluar balik. Pegi OU...hohoho...Sanggup ok patah balik tukar baju. Ni kat Daiso. Round2 end up tak beli apa2 pun. Rambang mata banyak sangat barang sampai tak tau nak beli apa...huhu...


Kalau tak silap pegi OU ada mission. Tapi tak ingat pegi kedai mana or beli apa sebab tak amik gambar T_T


Hari ni mode demam. Semalam memeng terkelepet aje tak larat nak bangun. Tapi dah ada anak tak boleh layankan sangat demam tu. Petang tu gigih jugak keluar pegi Mid Valley even dah pukul 4 T_T Nampaknya 2 orang hero dah pass kan virus kat aku...huhu...

2 comments:

MissRhana said...

congrats paan!!

cuna said...

MissRhana: ermm...rasa paan xbaca kot blog aku ni