nuffnang

Monday, April 9, 2012

Sesuatu yang Jarang Terjadi

06/02/2012 - Mon

Sesuatu yang jarang terjadi...Bila Irfan nak pandang kamera dan lemparkan senyuman dia yang paling manis...hahaha...


Muka budak yang excited. Sekarang ni sikit punya susah nak suruh dia pandang kamera. Lagi disuruh lagi dia toleh ke lain. Punya la jual mahal kan :P Time amik gambar ni Irfan rasmi baju baru dia lagi. Masih lagi amik dari stok lama yang beli before raya tapi baru nak pakaikan ;)


Kitorang ke Sunway Pyramid. Mission nak cari kasut dekat Nose. Time tu ada moving out clearance sale kot. So belek2 la kot ada kasut yang best. Mostly RM 20 je. Dapat la sepasang. Ada yang cantik tak ada size pulak. Sesuatu yang biasa terjadi...Mama Irfan shopping barang...hehe...


Irfan tido dalam stroller...Memang jarang terjadi jugak...huhu...So bila dah terjadi tu laju la mama ngan papa dia pergi cari tempat nak mengisi perut :P



Kitorang pergi Wendy's. Memang tempat makan fevret kalau pergi Sunway Pyramid ni. Burger dia memang terbaik. Lupa dah apa nama dia. Tau makan je...hahaha...


Dan ni antara menu yang agak baru la kot. Dulu2 time Wendy's baru bukak tak jumpa lagi mende ni. Pasta cheese + spagetti sauce...Pun tak ingat nama dia. Hari tu time birthday Irfan menu aku inspired by menu Wendy's ni la.


Cinnabon...Mengimbau kenangan di kala muda...huhu...Dah lama sesangat tak beli roti kat Cinnabon. Dedulu before kawen kalau keluar mesti nak tapau Cinnabon seketul. Siap pernah dapat free sekali sebab ada member kerja kat Cinnabon time tu :P


Kasut purple. 1st time ever kot beli kasut full purple. Baru pakai sekali dah sakit kaki...huhu...Tak boleh pakai kalau jalan ngan Papa Irfan. Confirm kena tinggal T_T


Redeem shower gel body shop pakai voucher everyday. Dah gatal letak nak redeem kat Sunway Pyramid, maka nak tak nak kena la amik kat situ. Murah la sikit dari RM 22 dapat RM 13.


Ehhh...ni cerita basi sebenarnya. Kitorang keluar jalan2 time cuti Maulidur Rasul. Lepas balik dari Melaka. Memang tengah pulun nak habiskan cerita basi sekarang ni. Sekarang kerja dah slow down sikit. Karang dah masuk next phase mengadap la kerja sampai malam lagi kan T_T Sementara tu kita enjoy! (^__^)

9 comments:

is-nanie said...

First time aku makan kat wendy pon aku beli burger (utk tapau) dan spageti... Mula2 makan spageti rasa sedap... lama2 muak pulak dgn cheese... so aku letak sos cili.. gaulkan bg pedas sket.. hahaha.. Tekak melayu jugak..

btw.. lawa lah tudung purple tuh.. (ko ckp psl kasut.. aku tgk tudung pulak.. hehe)

cuna said...

Is: aku mmg peminat cheese. cheese byk tu aku ok lg kot. lgpn dh ada spagetti sause. ada la rasa pds sket2 ;)

haha...1st time org ckp tdg tu lawa. tq. beli online je pn :P

Laiciberry said...

alamak!!! bile ni pegi piramid kak?sy pegi sabtu lps gak...tp x singgah nose pun..klau tahu bole singgah..hehehe

MissRhana said...

ait irfan n mama cuna..cam kenal aje..hehe

cuna said...

Laiciberry: ala sale tu bln 2 hari tu la dik. entry tertunggak ni...huhu...xsempat nk update aritu T_T

cuna said...

MissRhana: hehe...hai rai...jumpa jgk ko blog aku ni ye. dh abs bpantang ke? baby iman pekaba?

dEe said...

ko mmg dr dulu asik pulun cite je.. hehe

cuna said...

dee: itu la psl. sbb cite yg 2 hari pn tangguh smpai seminggu kalau bz. tu yg bertimbun2. tp se'bz'2 aku pn xblh kalahkn bz korang yg single mingle. nk tgu update pn bzaman tau

dEe said...

ups! kikiki