nuffnang

Monday, May 14, 2012

Ferris Wheel @ Sunway Pyramid

15/04/2012 - Sun

Sambung balik cerita bulan April. Beberapa minggu lepas kitorang ada pergi Sunway Pyramid. Dah tak ingat apa mission kali ni. Salah satu dari nya adalah nak singgah Guardian cari skincare. Tapi tak jumpa pun. Mende lain yang dibeli :P


Sambil2 jalan tu terlalu pulak tempat mainan for kids ni. Terasa nak bawak Irfan naik ferris wheel. Dulu time mende ni baru2 siap cam tertanya2 la jugak ada ke orang nak naik mende ni. Macam bosan je. Last2 kitorang jugak yang naik. Bawak Irfan boleh la naik tanpa segan silu....hehe...Bila lagi kan ;)


Irfan yang selim melim. Sambil makan pun berlari kan. Camne la tak selim melim. Sekarang tak main dah panjat2 kerusi. Panjat meja siap joget2 lagi atas tu. Memang tak boleh lepa walau seminit. Kalau tak ada la benjol hinggap kat kepala comel tu...huhu...Blur pulak gambar ni. Time ni still pakai kamera handphone lama. Giler tak best.


Irfan tak ada la seronok sampai gelak2. Tapi boleh nampak muka dia yang terpegun tu. Habis semua mende dia tunjuk.


Tak ingat la berapa round dia pusing sekali bayar tu. Dalam 5 round kot. Tak kira pulak. Bayar pun dah lupa berapa ringgit sorang. Maybe RM6. Tu la masalahnya dah update kat blog lambat sangat kan T_T


Nasib baik la Irfan tak ngamuk time nak keluar tu. So next time boleh la bawak main mende2 lain. Nak kasi Papa Irfan main favourite sport dia pulak. Dah beli voucher nih ;)


Dah nampak Tutti Frutti singgah la kejap. Tak sampai hati rasanya kalau tak singgah...hikhikhik...Amik pun seminima yang boleh.



Kejap je kat Pyramid then singgah rumah PIL pulak kat Shah Alam. Dah dekat kena la singgah kan. Sempat pegi KLIA lagi. Pukul 12 lebih baru sampai rumah. Penat sesangat hari tu. Kalau boleh tak nak pegi Sunway Pyramid dah T_T

p/s: Happy Mother's Day to all mommies out there including to myself =)

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

:( hhhmmm kalau kesana mmg x kesampaian nak bawak amani sebb mama amani bz carik benda laiiinnn...

next time kena bawa amani jugggakk. :))

cuna said...

Elin: mama amani sibuk cari mende apa tu ;) kat fun fair pn ada kn mende gini. tp tmpt ni je yg nmpk