nuffnang

Friday, September 28, 2012

Chocs For Me & My 2nd Blog GA

Tak jadi pulak nak post teaser cuti2 tu hari ni. Semalam korek2 gamba lama dalam PC tapi tak jumpa pulak. Gerammm je tau...huhu...Dulu ada letak dalam Friendster tapi tengok2 Friendster dah tak wujud rupanya. So memang habis la segala gambar2 dalam tu pun ghaib sekali T_T

So sebab stress moh ler kita cerita pasal mende yang boleh hilangkan stress iaitu C.O.K.L.A.T. =) Tak ada orang nak kasi nyer. Kalau nak beli sendiri aje. Ni coklat yang akan dibeli kalau sampai Langkawi. Kalau tak kesampaian kirim kat orang je sudaaa...hehe...Hari tu adik ada kursus kat sana so laju je la kirim. Nasib baik dia pun tak kesah ;) Daim is a must! Kat sini mahal sangat. Sanggup tak makan terus kekadang tu. Daim kat sana baru RM 17 gitu. Kat sini ada la dalam RM 32. Jauh beza kan? Twix ngan Ferrero Rocher pun harusss beli. Andes tu baru2 nak kenal lepas rasa kakak aku beli sekali dulu. So lepas ni ngadap la coklat tu hari2 :D


Ni lagi satu coklat yang best. Cadbury Caramello. Kat sini susah  nak cari. Kalau ada pun dalam RM 17 or RM 18 gitu. Kat Langkawi dalam RM 10 dah boleh dapat kot. Coklat + karamel = marvellous! =)


Kan semalam aku cakap nak bagi something kan sempena post yang ke 600 hari ni. Baru 600 je kan. Dah dekat 4 tahun kot berblogging. Campur ngelat2 malas lagi. Maka baru 600 post je la :)) Meh la join 2nd GA ni ye korang. Hadiahnya nak habaq awai2 adalah sebijik (sebijik ke?) nude colour lip gloss (worth RM 55). So kalau korang tak minat berminat ngan hadiah tersebut boleh la join lain kali pulak ye ;)


Syarat2nya tersangat la senang ye kawan2.
1. Korang adalah follower blog ni.
2. Korang pernah tinggalkan komen kat blog ni at least 2 kali sebelum ni.
3. Sila tinggalkan details seperti di bawah di ruang komen

Follower ID:
Email:

Itu je syarat2 nya. Sangat senangggg ni. Meh join meh. Sape cepat dia dapat ;) Sampai tengah malam ni je ok =)

Update: Sy sudah dapat winner ye korang. Sangat cepat dan tangkas. Congrats to Fiszah! =) Korang yang lain boleh cuba GA lain pulak bulan depan. Sape komen paling banyak dapat hadiah spesel. Tapi tak boleh la komen hai...babai. Tu memang tak aci la kan...hahaha...

10 comments:

fiszah_pjo said...

follower id: fiszah pjo
email: norhafiszah@gmail.com

saya pernah drop komen before.hehe
http://piecesofbrown.blogspot.com

cuna said...

wahhh...sungguh pantas la fiszah. good job! hehe...u r d winner. tggu email ok =)

fiszah_pjo said...

suke suke!tak rugi laju lju komen.sebab simple je ga ni..thanks dear

cuna said...

fiszah: aah sgt simple. xreti n mls nk buat ga yg ssh2...hehe...u r welcome =)

[DnaZz] said...

laaa dah hbes dah ke?ni la ga yg plg cepat penah tgk..huhu next time pjg kanlah sikit masanya,sure ramai lagi yg nak join punya :)

cuna said...

Dnazz: hahaha...aah dh abs. ni namanya ga sape cpt dia dpt :P next ga nk buat ga untuk pengomen tegar plak. xreti la iza nk buat ga yg nk letak mcm2 syarat nih...huhu...

Laiciberry said...

alamaakk terlepas suda....xper tggu next month plk..hehehehe

cuna said...

Laiciberry: hehe...rajin2 la drop komen yer pasni. next ga based on komen tbanyak pulak ;)

dEe said...

walaupun aku slalu baca, tp baru ni aku follow sbb aku nk coklat! hehe.

follower id: dee
email: d_ken110@yahoo.com

komen: dah lebih dr 2x dah. :p

cuna said...

dee: haloh dee...ni entry bln 9.skrg dh bln 9 kot. btw coklat tu bkn hadiahnye. hadiahnya adalah lip gloss...huhu...ko ni mesti xbaca btl2 kn. pape pun tenkiu sbb ssh2 aje follow blog aku nih ;)