nuffnang

Thursday, October 11, 2012

USS #4: The Lost World - Waterworld

13/08/2012- Thurs

Dah sampai The Lost World. Mengah dah ni nak update...huhu...Dah separuh hari berjalan kat USS pun still tak habis round lagi. Dekat The Lost World ada Waterworld ngan Jurassic Park. Sebab kat Waterworld pun dah banyak gambar so split jadi 2 entry ;)


Nak masuk Waterworld. Movie Waterworld pun haremm aku tak pernah tengok...huhu...Lansung tak tau kewujudan movie ni suatu ketika dulu :P






Setting show dalam tu.


Crowds yang ada time kitorang sampai. Ramai tapi tempat duduk still tak penuh. Awal2 tu sesi warming up. Dorang test simbah2 air kat audience. Yang dok depan memang basah lenjun la. Ada yang siap dah pakai payung n baju hujan dah. Kitorang dah siap2 duduk kat atas2.


Dah start show. Papa Irfan yang rajin amik gambar. So aku tepek je la apa yang ada ye =)


Biasa la dalam action movie ada gaduh2 tembak2. Kitorang berdua memang peminat action movies so memang layannn la. Best sebab selama ni tengok kat TV je. Ni semua tu dok ada kat depan mata. Memang lagi feel la tengok live.


Bos orang jahat baru keluar :D



Boleh pulak time2 tengah nak gaduh2 orang jahat tu pegi nyanyi lagu Gangnam Style. Lawak...lawak :))


Hero baru keluar. Blur teruk gambar ni. Tapi tak kira nak tepek jugak :P Kalau hero dalam movie asal Kevin Costner. Tapi dolu2 mana la nak layan action movies. Ni pun baru je tau. Dah kenal Papa Irfan je mula la aku pun terpengaruh...huhu...


Tengok gambar ni tetiba teringin nak naik jet ski ngan Papa Irfan kat pantai (^__^)


Dah nak hujung2 show tu memang sakan la tembak2 letup2 bagai. Nasib baik Irfan cool aje. Good boy! =)



Show sudah habis. Siap ada kapal terbang jatuh landing lagi. Terkezut ai tau...hehe...Show ni walaupun best tengok sekali pun cukup la kot since balik2 ulang yang tu jugak kan. Lagipun banyak sangat asap2 yang kurang menyihatkan =)


Next sambung jalan ke Jurassic Park =)

2 comments:

~aYu~ said...

salam kenal..
bestnya berjalan yer..
ayu pun dah ke sini bulan 4 lepas.
tp, nak kena repeat balik sbb tak puas..
suka transformer 3D. mmg terbaik!

cuna said...

ayu: salam kenal ayu. tu la kn ayu. mmg rasa xpuas kalo dtg skali je. harus repeat. btl3x. transformer 3d mmg terbaekkk! siap naik 2x :D