nuffnang

Tuesday, October 16, 2012

USS #5: Ancient Egypt

13/08/2012 - Thurs

Dekat Ancient Egypt pun macam tak ada apa2 sangat. Yang Irfan boleh naik pun Treasure Hunters je. Tu pun kitorang malas nak naik sebab macam bosan je. Dok dalam jeep tu lepas tu jalan je ikut rail dia. Dah la slow. Lagipun nampak macam sebijik je macam yang kat Genting punya T_T

Kalau tak silap malam2 kat tasik belakang aku tu ada show. Siap ada bunga api kot. Confirm meriah tapi ada time weekend je la since weekdays pukul 7 dah tutup. So lepas ni kalau datang lagi wajib datang weekends walaupun orang confirm ramai giler n tiket pun kemain mahal T_T


Army of Anubis...Tengah seronok2 jalan kat USS tetiba mood terus spoil bila tengok mamat nih. Tapi sebab  nak amik gambar kenangan gigih jugak amikkan gambar Irfan ngan papa dia lepas tu blah cepat2.


Macam poyo ok mamat nih. Bila tengah amik gambar dia takut2 kan orang. Siap buat bunyi2 lagi sambil kejar2 orang. Ramai la aku tengok orang bertempiaran lari. Nasib baik Irfan cool je tak nanges. Aku je yang panas tak tau kenapa. Padahal memang dah character dia nak kena buat camtu. Tapi aku tetap tak suka...hahaha...


Berdiri jauh2 sket then baru amik gambar 3 beranak :))


Selain Treasure Hunters ada lagi 1 ride kat sini. Revenge of the Mummy. Entrance dia kat 2 patung orang yang besar tu. Pun kitorang tak masuk. Time ni memang just amik gambar dan terus ke Sci-Fi City. 

2 comments:

~aYu~ said...

kat sini ada roller coaster yg mmg giler puye laju pastu dia stop mengejut.. adoyai.. ni baru kecut dgr hubby citer lom try naik lagi.. ada budak kecik kenala gilir-gilir main..

cuna said...

ayu: tu la. hubby sy pn cite cmtu. kua2 pening kepala...huhu...so last2 ayu pegi naik x?