nuffnang

Thursday, October 25, 2012

Salam Aidil Adha

Dah terasa suasana nak beraya hari ni. Kerja tak siap lagi. Team lead yang non Malay yang siap dah bercuti hari ni. Apa kes kan?

Tak tau lagi beraya kat mana esok. Bulih? Patut raya belah mertua tapi dorang nak balik Johor. Baru je tau. So sampai sekarang tak decide lagi T_T

Apa2 pun selamat manyambut Hari Raya Qurban buat semua. Yang nak balik kampung tu hati2 di jalan raya ye. Enjoy your raya peeps =)

2 comments:

Dnazz said...

turn raya kita mesti sama kan cuna?iza pon raya kat rumah mertua jgk thn nie..

cuna said...

nmpknya lps ni dh xjd sama la iza sbb hari tu xjd raya rumah mertua. so next year dua2 raya belah mertua la kot...huhu..