nuffnang

Friday, December 7, 2012

Beach Mode On

Alhamdulillah kerja boleh dikatakan dah settle. Lega rasanya. Lepas dah bertungkus lumus mengerah tenaga siapkan kerja tak sangka pulak ada berita sedih lepas tu. Pasal kerja jugak lah. Tapi tak mo sedih2 dah. Sekarang nak hepi2 dulu.

Tengah berangan2 nak pegi bercuti. Teringin nak ke pantai. Bila rasa nak hilangkan stress harus la terus terbayang pantai. Memang automatik camtu. Tapi tak tau la menjadi ke tak plan kitorang ni sebab very the last minute baru rasa nak pegi.


Gambar ni time kitorang cuti2 ke PD before bulan puasa hari tu. Tak sempat pun nak update kat blog. Tangguh2 last2 peram je cerita ni. Tengok la kalau rajin akan ku update jua...hehe...Irfan kemain seronok lagi dapat main pasir. Tu yang nak sangat bawak dia ke pantai lagi. Minggu ni jugak dah start sale Big Bad Wolf book sales kan. Tu pun nak pegi jugak. Semua nak pegi camne nih? huhuh...

p/s: Kali ni BigBadWolf bukak straight 63 hours kan dari 7/11 Jumaat 6.30 pagi 9/11 Ahad 9 malam. Shopping la sampai ke pagi buta pun sampai lebammm...haha...

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

lega bila keje semua dah setle kan...boleh update blogdgn tenang,...

sebenarnya cuna keje apa....selalu kata banyak keje...sian jugak tgk cuna nih./mcm stress giler dgn keje...update pun kena tunggu keje semua beres...

tp x per..balik keje terapi ada kat rumah...kerenah irfan hehhhe

cuna said...

Elin: slalu kna assign kat projek yg schedule nya tight. tu yg mengah tu nk siapkn. org keje IT aje. tp keje IT ni mmg xtentu masa. tmbh2 keje kat private company. mmg teruk sket.huhu.

haha part yg terapi kt rumah tu mmg xblh thn. terapi tu sentiasa ada ye elin sbb org slalu keje kat rumah. jrg pegi ofis.terlebih terapi gitu:P