nuffnang

Monday, May 24, 2010

Clinique Passport to Pretty

19/05/2010

Last week lepas pegi JCard sale tu penat2 pegi jugak kaunter Clinique nak redeem freebies yang harga nya RM3.50. Bukan freebies dah tu. But still ok la kan since it's from Clinique. I don't care. Worth RM100 tau. Just sms to that number pastu dia tolak RM3.50 from ur credit. Then flash the mobile voucher that u received at their counter. Got info from Lilian's blog ;)


Sekarang ni Clinique tengah buat road show Passport to Pretty. If beli Clinique cosmetics RM120 kot boleh dapat free makeover and a copy of ur photo. Of coz la i tak beli. Saat2 genting camni memang kena pikir sejuta kali if nak beli pun.

Before dapat 2-pc gifts tu BA dia consult la sket2. Aku pun dah tersangat penat nak dengar detail yang dia cakap. Penat shopping before tu. Cite shopping tak kua lagi. Nanti cite. Banyak je rasa nak cite. Wed preparation punya post pun tak sambung2 lagi ni. Wuiiii banyak2

Yehhuuu dapat lipstick Clinique. Long Last Lipstick in Pink Spice. My 1st lipstick from Clinique. But dah tercacat sket coz aku terpusing while lipstick tu tengah tutup. The color look nice to me. Simpan dulu sebab ada 3 lipstick tengah pakai :P

Clinique Turnaround Instant Facial Masque. Scrub + masque.
Still boleh redeem lagi ni. SMS:my111(space)passport2pretty. Send to 33365. Ni last la kot aku pegi redeem2. Tinggal lagi seminggu lebih je lagi niiiii...Nervous2

2 comments:

asna cute said...

pki turnaround nie best! asna suke sgt! hehe

cuna said...

Asna: yeke??Kene masuk dalam wish list ni ;)