nuffnang

Friday, May 21, 2010

Free Laneige Water Sleeping Pack_Ex

16/05/2010

Last weekend jalan2 singgah redeem sample Laneige, Water Sleepin Pack_EX. Saje nak try kot2 best. Tapi macam best coz SA tu cakap mask ni boleh pakai time tido. Tak de la nak kena pakai 10 or 15mins pastu kena cuci muka. Biasa mask camtu. But kadang2 aku tertido jugak dengan mask kat muka sampai pagi :P Patut tak boleh la kan.


Redemption period: 12th May - 31st May 2010. So if ade sesape nak try ada lagi la kot sampai next week. Can redeem at Laneige Parkson - Gurney Plaza, Pavilion, Sunway Pyramid. Got info from Jess's blog ;)


Kat dalam tu dia ade bagi 3 sachet. Mana tah lagi satu. Snap 2 je. Seminggu tu pakai 3 kali. Aku tak de masa lagi nak try. Biasa terus tertido coz penat sangat lately. Nak pakai cream malam pun kadang2 je. So korang jangan salahkan aku pulak kalo tak berseri time wedding nanti :P

Actually bukan saje2 kua jalan2 nak redeem Laneige ni. Before that kitorang dah berpusing merata cari umah. Susah okay nak cari umah sekarang. Ntah nape sume orang cam tak reti2 nak pindah :D Ohhh but now finally dah jumpa. Tak de la perfect sangat but I'm really really bz to think deeply bout that. For now janji ada sudaaa

4 comments:

Jessying said...

Where you redeem this, i passby klcc parkson redeem takda. I bought already the new formula sleeping mask belum guna, so thought want try 1st. I masih ada old formula yang belum habis guna.

cuna said...

I redeemed it at parkson pyramid. U ady bought actual size?How much is it?I forgot to ask the SA last time

Harim said...

how to redeem???

cuna said...

Alamak lupe plak nak bagitau :P Just print the poster n show it to the SA :)