nuffnang

Wednesday, May 5, 2010

Huhhh??Tinggal Sebulan Lagi Ke??

Tinggal lagi sebulan ke nih??? (sambil gosok2 mata). Ok aku dah start rasa nervous. Tau pun nervous. Pastu gedik2 nak kawen. Tettt...Korang sila jangan buruk sangka. Tak baik tauuuu. Hikhikhik. Konon2 nak jadi cool la kan before ni. Sebab tu la tak update2 pasal wed preparation. Nak menenangkan jiwa sendiri. So cite la pasal mekap. Hahahaha. Tenang ke??


This week memang aku superrrrrrrr duperrrrrrrrr bz ngan keje kat office. Maybe ni la wedding gift dari bos kesayangan ku. Hadoiii la...Akan bz sampai la date nak kawen nanti. Hohhh bila la nak siap-siapkan sume mende kat rumah tu. Balik umah je dah lunyai. Helppp helppp! Somebody pls help me. Nak update blog pun cam rasa sesak je takut keje tak sempat nak siapkan.

Ingat date dah dekat2 ni nak la update pasal wedding prep. Nanti la tunggu weekend if ada masa. Korang nak ke tau??Hohoho. Sudahhh...tak boleh panjang2 dah. Nanti tak siappp kerja ku. Bubbbye!

7 comments:

Jessying said...

go shopping, go spa, go facial untuk kurangkan stress, good reason eh!

The Me said...

alahai.. ciannya dia
hati mesti berdebar nk kawen
prep pun manyak kan?
hopefully during weekend blh la buat wedding prep tu
insya allah everything will be ok

..izza.. said...

wahhh....1 month to go...aiyookk

Nurul Husna said...

meh nurul TOLONG lunyai2 kan hantaran tu.ekeekke :P

cuna said...

Jess: Really wish i can do those things but....need to save money for the wedding lor :(

The Me: Banyakkk lg mende tak settle. Insya Allah try buat ape yg sempat. Tak sempat nak rase berdebar nak kawen sbb bz buat keje je. Berdebar keje tak siap. Hahaha

cuna said...

Iza: Huhuhu tak mo tulun ke?

Nurul: Tolong lunyaikan je ke? Lain tak mo tolong? :P

beautique said...

hi..jom tgk doorgift menarik utk hari bahagia anda..

happy preparing for ur w-day!