nuffnang

Saturday, May 8, 2010

We Have Been Engaged for 9 Months

Hari ni 8 May 2010 genap la kitorang bertunang selama 9 bulan (ok fine...aku terlambat publish post) . 9 bulan yang penuh dengan cabaran n dugaan. Kalau pregnant pun dah terberanak dah. Wuwuwu gurau je. Just nak menggambarkan tempoh tu. Lagi pun dalam family aku memang aku la pemecah rekod bertunang paling lama.


Bukan la nak cakap orang lain tak ada dugaan lansung kan. Tambah2 memang orang cakap time bertunang la segala jenis ujian datang. It's just that aku tak pernah sangka akan menempuh dugaan sebegitu especially after dah bertunang ni. Nak tak nak I have to accept it. So korang2 yang tak bertunang lagi tu agak2 if nak bertunang tak yah la lama2 sangat. Kawen terus lagi bagus. Aku pun tak plan nak bertunang lama2. Just tak de rezeki je. Rezeki n takdir masing2 kan lain2. Aku redha.

But alhamdulillah slowly akhirnya dah 9 bulan pun. Bulan ni patutnya bulan last aku celebrate date bertunang. Actually tak de celebrate pun. Just akan ingat date tu 08/08/2009. So 08/08/2010 aku dah tak jadi tunang Myo. Jadi Mrs Myo plaks (^_~) Insya-Allah. Pls pray for us :)


Sibuk je aku ni kan nak cite pasal ticker. Aritu ticker wedding. Ni ticker anniversary bertunang. Wed preparation jugak yang tak cite2. Idea belom mari lagi. Owhh hari ni g celebrate anniversary kat Loreal warehouse sale. Hohoho

6 comments:

..izza.. said...

a'a la kan...x sangka dah 9 bln kamu bertunang..rasa cam baru je aku g majlis tunang ko aritu...papepun...all the best lah...semoga semua nya selamat...

mIZz *.* aYNa said...

congrats cuna, cepat2 lah update psl loreal sales tu, hehehe =P

cuna said...

Iza: Aku pun tak sangka. Ko pun dah tak lama lagi je. Sedar2 dah nak kawen. Tenkiuuu. Harap2 camtu la :)

Ayna: Thanks ayna! Tak de ape sangat nak diupdate coz i beli sket je. Nanti if free i update okay!

The Me said...

dugaan masa tunang tu biasa kot. akak tunang 6 bln je pun, mcm2 dugaan yg ada.. huhuhuhu... ngeri bila ingat blk. kalau dh jodoh, tetap ada.. insya allah ianya kekal abadi :)

Nurul Husna said...

insyaallah, hopefully sume berjalan dgn lancar. doa byk2 ye :D

cpt la update yg loreal whsale tu. nk tgk, tak pon update brg2 kaweng :P

cuna said...

The Me: Dugaan tu memang sume orang akan tempuh. Just bentuk dugaan yg datang tu yg membezakan. And orang yg menanggungnye je tau rase peritnye. huhh cam bermadah berhelah plak. Pape pun doakan kami :)

Nurul: Aminnn...hopefully sume nye ok. Banyak mende nak update tapi macam tak cukup masa je. Kalo sempat akan diupdate ;)