nuffnang

Tuesday, July 19, 2011

Buy 1 Get 1 Free Double Cheeseburger!

Ada sesaper tengah lapar tak petang2 gini? Aku lapar giler ni. Kan best kalau dapat double cheese burger. Lagi best kalau dapat makan free....hahaha...


Start semalam McD buat promo buy 1 get 1 free ni. Semalam Myo dah belikan dah. Aci tak kalau hari ni nak suruh dia tolong belikan lagi??? Dah la last week pun ada jugak promo ni. Sempat la beli jugak sekali double cheeese burger buy 1 free 1 nih. Minggu sebelum2 tu beli Chicken McNugget buy 1 free 1 jugak....huhuhu....So korang peminat2 double cheese beger tu sila la singgah McD ye. Sok pun boleh lagi. Print je kupon tu. Klik SINI. Selamat menjamu selera =)

8 comments:

Anah said...

bestnya. tq cuna sbb share psl ni. suka la bnda2 jimat camni=)

cuna said...

Anah: no problem anah...jom la sesama kita berjimat. ptg ni blh la beli share ngn hubby ;)

fawwaznuha said...

sempat lg ni hehe..
last week pon dh guna kupon double cheese ni..;)

pegi ke tmn layang2? kami pg ahad sampai2 dah pkul 7 huhu..dok dlm keta je smbil ber McD huhu..

cuna said...

sempat2. cm nk beli lg je sok :P xpegi pn tmn lyg2 aritu. blk2 umah dh pnt trs mls kua...huhuhu...bila ntah irfan nk smpai situ

Princess Cindellyna said...

Minggu lepas ada gak buy 1 free 1 nih. ingatkan dah habis promo!haha. husband bagi yg from 10 - 13 July tu =p

cuna said...

Princess Cindellyna: kitorang pn beli last week. igt pastu xde dh la. kalo ade lg pn maybe lmbt sket. tgk2 ada lg. trs bukak pose mkn cheese beger :P

fawwaznuha said...

busy ye?

jrg pula cuna update blog..
dah habis ganti pose?

nk jemput tag lagi..kan byk pic irfan senyum ^_________^

http://fawwaznuha.com/2011/07/contest-anak-senyum-by-mamalurveirfan/

cuna said...

fawwaznuha: aah agk bz plak sejak 2 menjak ni...nk update blog pn asik separuh jln je...huhu...belom lg...tgh gigih nk abskn T_T

thx ye coz tag.irfan slalu gak senyum tp bila nk amik gamba je trs buat muka serius...hihi.. nnt insya Allah kalo ada masa org buat k =)