nuffnang

Thursday, July 14, 2011

The Simple-est Contest Ever!! THE BALD BABY CONTEST

Join contest lagi ;) Kali ni contest organizer sendiri yang invite. Thanks Mommy Amir for inviting =) So harus la join kan. Contest pun simple je but sangat menarik dan tertarik =)


THE BALD BABY CONTEST

6 JUL - 6 AUG 2011


Objektif: Bagi menghargai bayi-bayi botak atau kurang rambut sedunia oleh Amir.


1) Post satu gambar anak / anak buah / anak kawan anda semasa 'botak'/selepas cukur rambut/atau memang takde rambut macam Amir DAN letak caption yang menarik / funny / attractive tidak lebih dari 10 perkataan. The simpler the better. State nama baby juga as identification.

2) Tinggalkan comment di entry ini (The Simple-est Contest Ever!! THE BALD BABY CONTEST) as a record of your paticipant.


So, aku nak letak gambar Irfan time beberapa hari lepas dibotakkan ni.


Lalalalaaaa....nyamannya rasa....kepalaku dah licin dan berangin (^_*)

Meor Irfan Naufal bin Meor Muhammad Yunus


Jom tengok syarat - syaratnya:

1) Gambar yang dipertandingkan haruslah gambar baby (0-12 months). Tidak Mengapa kalau bukan gambar current, gambar masa baby pun boleh :)
2) Satu penyertaan sahaja bagi setiap peserta.
3) Tarikh tutup : 6 AUG 2011 sebelum 4.00PM
4) The best picture and caption will be chosen as the Winner! Only ONE winner.
5) Keputusan Amir (pengadil) adalah muktamad tau.

Dan yang paling penting adalah hadiahnya yang best ;)

Mothercare Sleepsuits - 3 packs

So sape2 yang belum join tu moh join ramai2....good luck everyone (^_~)

4 comments:

cerita said...

huhuh.. gerenti menang la cuna.. insyaAllah..

cuna said...

Kak Nurul: huhu...try luck je nih kak nurul. ramai giler yg join contest ni. kalo ada rezeki irfan mng la...insya Allah =)

Nurul Husna said...

irfan comel jeeee motakkkkkk! moga menang ye!

cuna said...

Nurul: tenkiu nurul =) bila botak nmpk dia mkn bowlat kot :P