nuffnang

Monday, July 11, 2011

GA My Little Secret - Fisher Price

Kena tag ngan Dnazz. Thanks dear =) Sonok jugak join GA kadang2 tu. Kalau orang dah tag or invite...mana yang sempat tu konpemmm aku join. Menang or kalah belakang kira la kan. Kali ni nak join GA My Little Secret - Fisher Price organized by Puteri Nuur. Ni baru sesi kelayakan nak join GA....belum betul2 lagi. Hopefully aku tak bz sangat la nanti. Kebetulan Irfan pun pakai rocker Fisher Price. So semangat harus la lebeh sket kan ;) Cam biasa ada la syarat2 nya. Lets check it out!


Syarat-syarat penyertaan:

1. Jangan ketinggalan membaca entry dari blog ini terutamanya di bawah label GA - Fisher Price. Anda tidak diwajibkan untuk follow blog ini, tetapi dinasihatkan berbuat demikian ;

2. Anda dipohon untuk tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan-kawan anda untuk menyertai blog ini; dan

3. Sila link penyertaan anda dengan gambar contest ini : dan


4. Entry berikut, adalah berkaitan dengan GA Fisher Price:
Fisher Price - The Go Baby Go - Stride to Ride Lion ; dan
Fisher Price - Healthy Care Booster Seat.


5. Soalan dan hadiah GA akan dimaklumkan dalam satu entry khas.

6. Sila komen diruangan ini dan nama anda akan disenaraikan. Tarikh tutup adalah 1 Ogos 2011 (Isnin) jam 2.00 petang.

Nak tag 3 orang bloggers kat bawah ni:

3 comments:

♥ Elin ♥ said...

ok tq cuna...

Princess Cindellyna said...

wah bestnye contest nih!

cuna said...

Elin: u r most welcome elin =)

Princess Cindellyna: moh la join farah! ingat nak tag farah jgk. tp pk2 aritu baru tag so terus x jd...hahaha...nway blh je join =)