nuffnang

Thursday, January 12, 2012

Dating @ Pizza Hut

21/12/2011 - Wed

Balik Cherating tu kepenatan sebab sampai pun dah malam. Esoknya kitorang still bercuti. Then pegi keluar buat apa tah. Ada la urusannya. Lepas tu melencong ke Pizza Hut singgah makan situ. Irfan tinggal jap kat rumah. Hari kerja senang la sikit kalau nak tinggalkan dia kejap. Lagipun kitorang keluar time dia tido. Ingat tak before ni aku ada cerita tapau pizza Cheesy Ultimate tu. Time tu aku sempat makan 1 or 2 slice je kot pastu terkejar2 nak susukan Irfan. Sekali bila turun balik tengok2 dah habis. So terkilan jugak la sebab tak puas makan lagi. Alang2 dah keluar tu balas dendam order pizza tu lagi...heheh...


Muka2 hepi nak makan pizza :P



All time fevret...Meatball bolognaise pastu tabur cheese powder banyak2...Best2!


Pizza yang diidam2kan. Akhirnya dapat menikmati sepuas2nya....huhu...So lepas ni tak payah la nak cari dah. Gilo apa kan asik nak makan pizza je keje. Kempis wallet kot T_T


Menggedix before balik. Tak merayap ke mana dah. Ingat nak tengok movie Mission Impossible 4 pakai complimentary pass lagi 2 tu. Tapi time tu tak jadi star lagi. Movie baru keluar kalau nak tengok pakai pass kena add RM 5. Rugi. So no movie for that day. But time aku update entry ni dah selamat tengok dah pun...huhu...Jenuh nak abiskan update cerita2 basi ni dek non...haihhh...


Malam tu pulak baru parent aku sampai. Borong keropok lekor banyak giler. Aku pun siap pesan sekali sebab tak sempat nak cari. Seminggu tu lenjan hari2 makan keropok lekor. Cicah pulak ngan sos cili dia yang sedap giler. Marvellous! Kat sini memang susah la nak jumpa kopok lekor sesedap tu. Rasa cam nak pegi lagi je sana cari keropok lekor :P

2 comments:

asna cute said...

cuna check email ya bile free ya.. thanks =)

cuna said...

asna: baikkk. baru tringat cm dh lama x cek emel...huhu...