nuffnang

Wednesday, March 7, 2012

For The 3rd Time

26/02/2012

Akhirnya....sekali lagi...Yess. For the 3rd time kepala anakku dibotakkan. Elok je lepas birthday party Irfan tu esoknya papa dia botakkan terus kepala dia. Memang saat2 yang ditunggu2 la tu. Dah lama dah plan nak botakkan tu. Tapi aku mintak hold dulu. Tunggu rambut papa dia tumbuh dulu. Tak sanggup tengok dua2 botak T_T

Ni time 1st day Irfan botak. Haihhh...Aku ni sensitip sket bab2 ni. Even Papa Irfan botak hari tu pun aku dah meleleh air mata...huhu...Tengok Irfan botak pun cam kesian je. Pelik ke perasaan camni?


Pic ni amik semalam. Nampak la rambut Irfan dah start tumbuh sket. Rindunyerrr nak tengok Irfan yang ada rambut T_T


Tak jumpa lagi winner untuk GA semalam. Ada yang jawab sipi2 betul. Silap tang date format je. Korang tak nak betulkan ke? Ada sape2 lagi nak try? Tak sabo dah ni nak kasi hadiah...hehe...

2 comments:

fawwaznuha said...

botak comel takpe lah cuna hehe..
rasa macam nak cukur lagi rambut damia bg cukup 3x huu..tp nt x comel la pulak sebab gegel hehe

cuna said...

azy: tu la kn. nasib baik cumil. botak2 pn still rasa nk geget. kalo gegirl lg la xsmpai hati tgk kena botak kot...huhu...