nuffnang

Tuesday, March 6, 2012

My 1st Give Away!

Tetiba rasa nak buat GA kan. Actually ingat semalam nak buat. Nak korang screen shot counter 20284 tu but tengah hari tu bukak blog tengok dah terlebih T_T Tapi still rasa nak bagi something to one of my reader.

Simple je GA ni. Aku nak buat banner bagai memang tak ada masa la kan. So aku nak kasi soalan paling senang dalam dunia ni ;)

1. Sila nyatakan birth date Irfan (dd/mm/yyyy)
2. Sila nyatakan birth date Cuna (dd/mm/yyyy)
3. Sila nyatakan 3 brand skincare yang Cuna pernah pakai

Ayat macam dalam paper BM kekadang tu :P Senang tak? Sape yang biasa baca blog ni pejam mata je jawab tu. Tak biasa pun rajin2 la korek previous entry. Cepat2. I have something special to give u. Siap boleh pilih lagi nak apa ni. Mari...mari join! 1st come 1st serve ;) Good luck!

Nak jawapan yang paling tepat tau! I'm waiting =)

Update: Ok la. Since tak ada orang yang dapat jawab ngan betul dan tepatl, meh sini nak kasi clue sikit. Date format tu harus la sama cam kat atas ye. Sape yang bernasib baik baca clue ni cepat2 betulkan balik jawapan tu ok ;)

Update (07/03) - Finally I have found the winner! Congrats to Fawwaznuha@ Azy! Nanti kasi email address ok ;) Yang lain cuba lagi. Kot2 nak buat GA lagi ke kan pasni. Pasal skincare mostly betul. Korang memang terer. Tapi part format date tu je yang salah sket...Yang paling tepat 22/02/2011. Anyway thanks all for joining =)

15 comments:

[DnaZz] said...

Saya nak join, saya nak join! *sambil angkat2 tangan*

1. Sila nyatakan birth date Irfan (dd/mm/yyyy)--> 22/2/2011
2. Sila nyatakan birth date Cuna (dd/mm/yyyy)--> 20/2/1984
3. Sila nyatakan 3 brand skincare yang Cuna pernah pakai--> 1) Clarins, 2) Clinique, 3)RMK

hehe ada chance x nak dpt adiah?haha

cuna said...

Dnazz: Emmm hampir2 tepat jwpn iza tu. tp cuba cek blk btl2. ada slh sket je ;) smpn dulu jwpn iza tu. tgk ada org lain blh jwb tepat2 x. sket je lg tu iza. cek blk tau ;)

aryana qistina...... said...

salam ..saya nak cuba jawab...

1) 22 feb 2010
2) 20 feb 1984
3) ANNA SUI,RMK DAN CLARINS ..

harap betul,hehe...

The Me said...

Irfan's birthdate, 22/02/2011
Cuna's birthdate, 20/02/1984
Skin care - Clinique, L'occaitane, Clarins

[DnaZz] said...

alah, salah ker?ni mesti pasal skin care tu. nti i chek balik.*excited nak dapat hadiah* hahah

cuna said...

Aryana: Tak berapa tepat. Sikit je lagi tu. Cuba tgk blk soalan btl2 n try lg ;)

The Me: slh la akak. xblh teka dh...hahaha...

mIZz *.* aYNa said...

saje nak try ni cuna, hehe =P

1) Bday Irfan : 22/2/2011
2) Bday Cuna : 20/2/1984
3) Skincare u pnh pakai : -Clinique
-Clarins
-Anna Sui

cuna said...

Ayna: u pun silap sikit je. mostly mmg cam xpasan pn silap apa...huhu...cuba cek blk ye ;) gud luck!

FiZa said...

1. Sila nyatakan birth date Irfan
(22.2.2011)
2. Sila nyatakan birth date Cuna
(20.2.1984)
3. Sila nyatakan 3 brand skincare yang Cuna pernah pakai
(clarins, clinique, shiseido)

fawwaznuha said...

WAH

ada GA lah..baru perasan huu

nak try ye,jawapan GA saya:

1. 22/02/2011
2. 20/02/1984
3.clarins, clinique dan U Care


^^

[DnaZz] said...

ala, xsempat nak ubah jawapan..bizi sgt..huhu anwyay dah bukan rezeki kan. buatla 2nd GA pulak cuna heheh

cuna said...

iza: huhu...ptt la xde respon...dh siap kasi hint dh aritu...Insya Allah nnt2 buat lg. tp bkn dlm masa terdekat la kot ;)

fawwaznuha said...

cuna, sy dah bg address dekat emel..hopefully dh tengok ^^

dEe said...

mana aci! aku dah lama tak blog aku... tlps GA nh... (;_;)

cuna said...

dee: erkk..ko dh lama tak blog ko? xphm T_T