nuffnang

Monday, February 18, 2013

Birthday Give Away

Sempena minggu birthday kami 2 beranak, Mama Irfan (20 Februari) and Irfan (22 Februari) saje la nak buat Give Away. Syarat2 nya tersangat la simple sebab saya ni tak pandai nak buat give away macam orang lain. Hadiahnya adalah Clinique Derma White Super City Block SPF 40/PA++. Suitable for combination skin. Worth RM 125 ni tau. Jadi moh ler join ;)


1 je pun syaratnya.

Tinggalkan details seperti di bawah di ruang komen ye =)
Contoh:
Follower id: cuna
Email: cuna@yahoo.com
Reason for joining give away: Saya join give away contest ni kerana....

Closing date will be tomorrow 19 February 2013 (Tues) at 12 pm. Only 10 5 1st commentor akan diambil kira penyertaaannya. Only 1 winner will be randomly picked later. So sila la join ye. Dah tak sabar nih nak bagi hadiah ;)

p/s: Update. Dah tukar 5 1st commentor. Maklum la blog picisan je. Tak ada siapa nak join GA sangat T_T

p/s: Ada sesiapa nak join lagi? Until 12am 20 February tonight ;)

4 comments:

Alani said...

Follower id : Alani
email : alaniEzekiel@gmail.com
saya join giveaway ni sebab nak test lucky ke tak saya ni. pastu, nak jugaklah jadi putih dengan clinique derma white tu. hehe

~YUN~ said...

Follower id:Yun
Email:nurul2209@gmail.com
Reason for joining giveaway:Saya join giveaway contest ni kerana..Clinique Derma White Super City Block SPF 40/PA amat sesuai bagi ibu bekerjaya,yg sering terdedah dengan pancaran sang suria! Dengan Clinique Derma White Super City Block SPF 40/PA, saya lebih yakin keluar bekerja setiap hari! :)

Dnazz said...

Follower id:Dnazz
Email:dnazzaeiza@gmail.com
Reason for joining giveaway:Saya join giveaway contest ni kerana..saya tak pernah try product Clinique ni apatah lagi Clinique Derma White Super City with Block SPF 40/PA. Wow hebat!Teruja saya untuk mencubanya. Jadi saya tak perlu risau lagi bila nak keluar rumah. With one solution, everything will be fine! Clinique Derma White Super City with Block SPF 40/PA come to Mama. Hehehe

Laiciberry said...

Follower id : Laiciberry
Email : Laiciberry_87@yahoo.com
Saya join giveaway ni kerana saya inginkan Clinique Derma White untuk penjagaan kulit saya..kebetulan juga tarikh lahir kita sama bulan. saya (18 Februari)..hehehe...