nuffnang

Friday, February 22, 2013

Happy 2nd Birthday Irfan Naufal!

Irfan Naufal is turning 2 today! Alhamdulillah dia membesar dengan sihat dan kuat =) Macam tak percaya pun ada Irfan dah 2 tahun. Maknanya dah 2 tahun jugak la aku jadi ibu kepada seorang anak. Macam2 dah belajar dari 1st day Irfan lahir sampai la sekarang. Dari zero knowledge sampai la dah tau macam2. Tak ada la expert tapi better la dari awal2 dulu kan :P Pengalaman jadi ibu ni membuatkan diri sendiri rasa lebih matang walaupun ada je orang yang nak cakap aku ni tak matang. Terasa lebih menghargai susah payah seorang ibu membesarkan seorang anak. Bukan la dulu lansung tak pernah hargai kan. Bila dah lalui sendiri tu lain sikit.


Budak kecik dah 2 tahun. Gambar baru ambik tadi. Semoga Irfan dikurniakan kesihatan, sentiasa taat perintah Allah dan ibu bapa, berjaya di dunia dan akhirat dan ceria2 selalu. Happy birthday to u son...Mama n Papa love u so muchhh! Mmmmuahhhh2.


Papa Irfan ambik cuti hari ni. Aku pun dah apply cuti 2 minggu lepas tapi bos diam je. Tak tau la tak perasan e-mail tu or buat2 tak perasan je...huhu...So kerja je la macam biasa T_T

4 comments:

nini said...

happy besday......moga panjang umur dah dimurahkan rezeki =D

DiilaNordin said...

hepi besday to u Irfan Naufal =)

~YUN~ said...

Happy birthday irfan...kejapnya da 2thun... Bila nk menambah lg cuna?hehehe

cuna husna said...

nini & diila: thanks dear :)

yun: thanks yun. xtau la bila lg nk tmbh. tgk keadaan kot. xpn tggu yun dulu ;)