nuffnang

Monday, April 12, 2010

Are You There?

Halluu....Halluuuuu....Anybody home??Ada orang tak singgah blog aku hari ni?Semalam?Kelmarin?Korang ada tak tuuuu?Hari2 rasa cam aku sorang je syok sendiri kat blog ni. Memang la blog ni Cuna yang punya tapi tak best la kan kalau cite sorang2 jek. Huhuhu. Memang la ada a few yang comment tapi yang lain diam je. Nak kata tak de orang singgah counter naik. Emmm. Actually there are a few reasons yang aku rasa korang tak tinggalkan jejak kat blog aku ni (aku agak2 je la kan):

1) Korang memang teramat2 bz so boleh blog walking jek. Kira ok la tu kan. Si Cuna ni banyak bunyik pulak nak soh komen2 bagai :P

2) Korang memang tak ada idea nak tulis apa

3) Korang ada idea tapi malas nak susun ayat cantik2 (Kalau masuk part ni don't worry sebab aku bukan cekgu BM pon)

4) Ada idea tapi malas la pulak nak taip kan

5) Korang memang tersangat la low profile sampai tak sanggup nak mencapub (mencari publisiti) kat blog yang tak berapa nak glemer nih :D

6) Or lepas baca entry cik Cuna korang rasa cam terkedu/terpegun/terharu sampai tak dapat nak diluahkan dengan kata2.

7) Korang saje je tu kan nak feeling2 jadi artis. No comment! (sambil cover2 muka ngan tangan)

Hohoho korang pilih jawapan mana satu. Taip je nombor berapa kat komen tu. I nak buat kaji selidik sket nih (^__^) Arigato!

So untuk mengatasi masalah2 korang seperti yang disenaraikan kat atas tu maka aku dengan senang hati nya nak provide solution nya kat sini. Kekeke. Aku dah letak Reactions kat blog ni. So that each entry korang boleh la nyatakan apa perasaan korang. At least aku tau korang ada la jugak singgah baca walaupun kadang2 pening2 nak habiskan :P


Senang je. Just click kat box mana yang korang rasa sesuai pastu dah. Tak payah susun ayat, tak payah taip, memang low profile giler coz i pun tak tau sape yang click2 tu, kalau korang artis pun memang i tak tau. Hohoho.

Tapi aku provide 3 pilihan je. Funny, Interesting, Cool. Sume reactions positive. Negative no need. Saje nak paksa korang buat2 suka apa yang aku bebelkan (^_^) Yang rajin komen teruskan usaha anda mengkomen. Mana tau tetiba aku nak buat award kat sesape yang paling banyak drop komen ke. Lalalala

p/s: Actually komen2 korang tu pembakar semangat utk aku terus berblogging walaupun aku banyak merepek je kat blog ni (Huhh....nak berblogging pun kena ada pembakar semangat...mengade sgt). Macam la aku rajin sangat drop komen kan. Ye2 saya pun sama

5 comments:

The Me said...

siot kan entry ni? muahahhahaha

cuna said...

Wahahaha. Bosan sume orang diam. Ehh ape ni letak komen tak vote. Sila pilih no anda ye :D

The Me said...

5

.::haS::. said...

sebab nape aku x tinggal komen x de dalam list..

sebab aku baru je kembali aktif berblog..sepanjang ko ngomel kat blog ko ni..aku langsung x tau kewujudan blog ko ni..hahaha..

cuna said...

The Me: Hehehe olololo low profile nye die :D

Has: welcome back to blogging world! :P hari tu aku nak amik feel dulu b4 kembali aktif berblog. so tuka link baru. lame je aku tengok title post ko 'Aunty yang Prihatin' tu tak tukar2 ;)