nuffnang

Thursday, April 8, 2010

Bila Sudah Bosan

Bosan2 rase nak letak muka sendiri. So that korang yang tak rase bosan tu sekali jadi bosan cam aku....muahahaha. Sila abaikan tudung ku yang senget benget tu. Tu hasil dari berlari-lari 'bapak' dari tempat parking ke lif ke cubicle yang terletak di hujung alam. Tu pun sebab sebelumnye kat jalan raya terpaksa mengesot2 macam siput...jemmm. Sampai2 ofis sempat snap gambar sambil bukak laptop. Muka kena kasi maintain so that orang tak tau aku tengah syok sendiri amik gamba:D

Sape2 yang baca blog aku dari awal2 dulu (cehhh cam dah lame sangat berblogging!) mesti tertanye2 ape dah jadi ngan Stila yang aku beli bagai nak gile dulu (ye2 sy paham....korang buat2 je la tertanye2). Jawapannye hari2 aku gigih pakai. Nanti update cite Stila la pulak.

Gambar kat atas tu mekap sume pakai Stila. Blusher n eye shadow, Stila Love Your Look book palette. Lipstik Revlon (tetibe) n Stila IT Gloss. Bawah ni pic before dipakai. Sekarang rupenye dah lain :P



Ade one of my fren ni cakap dia tak de nak mekap2 sbb keje belakang tabir je. Hello my fren. Macam la aku ni keje depan tabir kan. Hari2 aku tengok laptop, laptop tengok aku. Bukan ade mamat hensem pun kat ofis ni aku nak ngorat kenyit2 mate or Myo pun tak de nak datang buat spot check tengok aku mekap cantik ke tak hari ni...hehehe. It's just to make me feel better. Feel fresh n macam2 feel lagi :P Hahaha saje je nak bebel2. Pape pun it still depends on individual. It's just from my perception dude. Peace! (^__^)

2 comments:

el_nina said...

ehh, dtg opis ke ari ni cik husna?

cuna said...

Ye datang. If wfh selalu nanti jadi pemalas yg amat sangat :P