nuffnang

Thursday, April 1, 2010

Another 2 Months & 4 Days To Go

Nothing to update actually...
Baru ingat nak update pasal details wedding esok lusa.
Tapi cik Dee macam dah tak sabar2 je. Hikhikhik.
Nak update hari2 pasal kawen kang bosan pulak.
Korang ada perasan pape tak yang pelik kat blog aku ni???
Kalau perasan bagussss....

Kalau tak....emmm....buat2 je la perasan
Hohoho...aku dah gedik2 letak wedding ticker kat atas sekali tu
Sila la perasan sekarang ye (^_^)


So from now on kene buat countdown dah....
Korang pun dah boleh agak bila date nya
Alaaaa arini kan 1 April....Lagi
2 bulan 4 hari
Maka nya wedding date =
5th June 2010
Ni bukan april fool tau
Bertempat di rumah family ku kat
Gombak
Pukul
12tgh-4ptg
Warna tema =
blue of cozzz (i kan pencinta biru ;) )
Pengantin (
kami la tu :P) sampai pukul 2

So mark kat calendar korang ok. Korang jangan tak datang ye
Plz plz plz datang....
Kad on the way. Tengah printing lagi tu ha kat kedai
Ape punye post da ni. Dah la takde gambar. Bosannn

7 comments:

dEe said...

yay!

el_nina said...

heppi!

cuna said...

Dee: Yippie!

Nurul: Heppi jugak :P

nor shuhada said...

TAHNIAH! MRS. YUNUS 2 BE (AKU GENG D KN KNE PGL YUNUS LA) HEHE

cuna said...

Thx adda :)

..izza.. said...

aku panggil myo..
so ko akan jd mrs. myo la x lama lg..kahkahkah...
tahniah!!

cuna said...

hahaha....thx iza. mane2 pun boleh. mrs muhammad pun oke ;P doa kan kitorang ye :)