nuffnang

Wednesday, March 31, 2010

We Are Getting Married

Uhhhh...title post memang tak agak2 dah. Rasa cam shy2 cat je nak bagitau korang. Tapi kalau tak share2 pun tak sedap hati jugak. Caner tu??? Yela2 kami nak kawen tak lama lagi, Insya Allah. Kami tu saya, Cuna n Meor. Kang ada orang ingat aku dah tukar partner pulak :P



Perasaan time ni? So far tak de pape perasaan lagi. Ade la rasa hepi sikit2. Tak bole lebih2. Kang takut tak jadi. Korang doakan kami ye. This is my biggest wish. To be married n live happily ever after with the one i luv. Kekeke. Ayat tu kadang2 memang tak boleh blahh.

Details pasal wedding nanti2 aku cite slow2 yek. Kene la buat intro dulu. Kang ada orang tersedak2 bace blog aku nih (^_~) Aku pun tengah cuba sedar kan diri sendiri yang aku ni nak kawen tak lama lagi. Tapi yang penting satu je aku nak share. Cinta perlukan pengorbanan. Kami dah tempuh bermacam2 dugaan. Aku dah berkorban apa yang termampu. Hopefully semuanya berjalan lancar (cam dah share terlebih dari satu je :P). Korang doakan tau...

10 comments:

Miu said...

congratulations my dear cuna!!!

i am so happy for you..

u 2 r so secocok together!!!!!

AnnaYJia said...

oh ~ what a great news ! congratulations to you babe !WIsh that you and your hubby lives happily forever ever after!

Jessying said...

wow cuna congratulation!!! hope u have a grand wedding!!! yes u will be blissfully married okay!

cuna said...

Miu, Anna, Jess: Thx a lot for the wishes guys!Dun forget to come on my wedding day. I'll send out the invitation soon (^_^)

..izza.. said...

alalala....
nk kawen dah die...
TAHNIAH...
x sabar nk tgk gmbar kawen ko..huhu

cuna said...

Huhuhu.tq2. ehh??tak kan tak sabar nak tgk gambar kawen je kot??tak mo datang kenduri aku ke nanti?

dEe said...

bila nyer??

cuna said...

sabo la dee. akan diupdate nanti2. slow2. ni mesti tak bace post aku betul2 ni :P

..izza.. said...

cousin aku kawen tarikh yg sama la ngan ko...aku nk mintk excuse ngan mak aku...tp mak aku x kasi...aku sedihhhhh

cuna said...

Huwaaaaaa sedihnye ko xdpt dtg :(
Tak best la camnih. Cam ramai je yg xdpt dtg. Aku kawen sekali je ni. Nak korang datangggg!!!