nuffnang

Monday, March 29, 2010

Wedding Shima

27/03/2010

Kami sampai dah agak lambat. Pengantin pun dah lama sampai. Baru nak sibuk2 masuk amik gamba ngan pengantin kat pelamin, dorang pulak dah nak pegi makan beradab. Kitorang pun kua la balik pegi makan. Ada orang dah lapar bebenor. Aku pun lapa :P



Kek pengantin...

Pengantin kat meja beradab. Color tema...maroon gold. Sooo sweet. Even aku tak minat kaler yang berunsur merah2 ni tapi kali ni memang nampak very the vogue!

Gurls. Amik gamba b4 makan sebab cik ayun sudah mau pulang. Kami kan lambat. So ade yang dah balik time tu. Ingat dapat la kumpul ramai2. Gosip2 (^_~)

Boyz...


Kami ngan pasangan pengantin (^_^)


Team baju biruuu. Hehehe

Hantaran 4 Shima


Aku yang berjaya menyelinap masuk ke bilik pengantin. Lalalala



Hantaran 4 husband Shima, Haris



Kami yang jadi model tak bertauliah. Aksi tu photographer Shima ye yang soh buat. So kitorang tak pandang Myo. Candid je nih.



Amik gambar last b4 balik. Cantik nye Shima. Baju pun cantekkk. I loike. Balik aku n Myo berkejar2 ke KLIA. Adik Myo, Deja balik dr Jepon.


Door gift n bunga telur.



Dah habes. Short n simple je entry kali ni. Kalau tak aku membebel sket punye panjang kan kan?

2 comments:

HaNNa_HuLLaBaLoo said...

Asal singgah blog Cina je msti ade post on weddings. Wedding reporter ek you ni? ;p

Maroon+gold=unik. Tp kalo I yg itam manis ni pki suram jdnye kot? Huhu xnk kaler2 xle ke? I nk champagne ke, peach ke...

cuna said...

Hahaha. nak buat camne Hanna. my frens sorang2 kawen since abis study. i yang tak kawen2 lagi ni keje pegi wedding org je la :P Maroon+gold cantik kalau kene ngan org nye. I suke tengok orang pakai je. Ngan i pun cam tak sesuai. For my wedding, blue is a must (^_^)