nuffnang

Tuesday, March 16, 2010

Wedding Fariz

14/03/2010

Wiken hari tu pergi kenduri Fariz/Pait/Pa8 kat Selayang. Aku kalau orang bagi kad ni susah sikit kalau tak pegi. Tu pun kadang2 termiss. Kalau tak bagi kad tu aku assume je macam ajak2 ayam. Hohoho. Tapi kalau free takde pape nak buat...pegi jugak.


Kitorang sampai dalam 2.15. Pengantin baru sampai jugak la kot. Tengok2 dah ada atas pelamin je. Memang penuh dewan sampai tak de tempat nak duduk. So duduk la tepi dewan wusha kot ade sape2 yang kenal. Memang tade ok.

Sementara nak tunggu ada meja kosong Meor pegi depan amik gambar. Memang full house ye time ni. Agaknya sume nak tunggu pengantin nak amik2 gamba.

Intai punyer intai dapat la meja kosong. Perut memang betul2 kosong time datang ni. Memang tersangat2 lapar. Time ni pun lauk dah tinggal sikit. Acar timun pun tinggal kuah je. Sedap memang sedap sebab dah lapar gilerr

Time ni memang kitorang berdua je yang datang. Dah half way makan baru la iqbal n sharin datang. Laju je buat catwalk kat red carpet menghala ke stage tak pandang kitorang yang macam dah melambai artis tu :P

Makan beradap. Ntah dorang makan camne pun tak tau sebab tak benti2 orang datang amik gambar. Siap photographer nya soh pose macam2.

Sesi potong kek. Action je kot. Sebab pastu aku tengok kek tu sikit tak terusik. Cantik je

Letak la gambar lebih sikit. Kasi 'orang' yang tak dapat datang tu tengok2 apa yang patut ;)

Bergambar ngan pengantin before balik. Cam tak sesuai ok aku dok bawah ngn Sharin. Patutnye awek dia la dok bawah. Huhuhu

L-R: Meor, Iqbal, Syahimi, awek Sharin, Adda, Dee

Yang duduk sopan depan tu Sharin n aku

Boleh time2 tu aku pegi buat mata stim? Memang spoilll la. Meor pulak half je nampak. Padahal photographer pengantin tu yang tolong amik kan gambar. Bak kata Meor "Photographer pro ni bila soh amik gamba pakai camera biasa memang hasilnya akan hampessss"

Gambar kami bertige. Naseb baikkk Adda n Dee datang. Kalau tak memang aku mati kutu kat situ. Tak meriah sebab ramai yang tak datang

Hadiah2 pengantin. Adiah kitorang bagi tak nampak pulak katne. Jangan hilang sudaaa....terbuang ke. Errkkk tak kan la kots. Wrapper sket punya cantik tak kan laaa nk buang. Hikhikhik

Lepas kua dewan tu kitorang gerak ke McD. Sambung borak2 plus gosip2. Kan ada yang tak dapat makan. Bersungguh2 aku senyum ke tepi belah kanan tu ha. Last2 tak nampak muka pun

Susah hokey tak nak bagi gambar blur. Tangan Meor je yang jadik. Huhuhu. Time aku senyum sungguh2 tu la gambar blur.
Bila dah lebih dari sekali jadi malas.
Gambar bunga pun nak amik. Korang pernah jumpe tak dorang letak bunga (bunga idup ni) n lilin kat McD. Mesti tak pernah kan. Ha kitorang jumpa kat McD sri gombak ni. Jakun kejap belek2. Memang sume meja ada tau. Aku suke tengok jelly dalam tu. Rasa cam nk amik sket bawak balik :P

Hasil seni kawan2 aku. Hohoho. Sambil borak pun sempat buat bakul n sampan lagi.
Bunga telur a.k.a door gift nye.


Next kenduri hujung bulan ni pulak. Hopefully ramai la yang datang. Meriah sket.

5 comments:

dEe said...

sapakah org yg takpat dtg itu? kah kah kah.

cuna said...

Orang tu la yang mintak nak tengok gambar pa8 nih. Tak pernah2 aku update cepat gile. Kalau tak confirm aku simpan post ni kasi basi dulu. hahaha

nor shuhada said...

aku nmpk adiah aku ngn d!bwh bakul kaler oren tu.xterbuang agla..;o

..izza.. said...

sape yg nk tgk sgt tu??

cuna said...

Adda: Maybe hadiah kitorang kecik je kot. So dah kena himpap2. huhuhu

Iza: of coz la org yang tengah tanye tu :P