nuffnang

Wednesday, March 17, 2010

Redeem Your Clarins White Plus HP Samples

16/03/2010

Semalam pergi redeem sample Clarins. Well, biasa la tu. Lepas dah habis kan duit dengan sesuka hati nye, kena la insafff. So tak nak habis kan duit, pergi redeem2 apa2 yang patut :P



Macam biasa fill in details, pilih nak redeem katne n submit. Nanti dorang akan e-mail kan evoucher tu. Print out, tunjuk evoucher tu then cakap saje mau redeem. SA aku jumpa semalam pun ok. Tengok2 skin aku camne keadaannya n explain pasal produk tu sket2.


Dapat 3 samples:

- Whitening Moisture Day Emulsion

- Whitening Soft Aqua-Milk

- Gentle Peeling

Sume range White Plus HP except Gentle Peeling tu sebab sample nye dah habes. Aku pergi redeem kat Parkson 1U. Maybe tempat lain ada lagi. Just try ur luck!

Other than Clinique, skincare Clarins ni memang sentiasa ada dalam wishlist aku. Just click here to redeem. Credit to Jess for the info :)


Lepas dah redeem Clarins singgah cari cincin. Akhirnya berjaya cari cincin saiz aku. Mane tak nye. Dah 6 or 7 kedai emas aku masuk sume tak de saiz. Nak buat caner kan... dah jari comel sangat. Hikhikhik. Tapi cincin ni still tak dapat kalahkan cincin lama aku yang hilang tu :( Harga emas sekarang pun dah naik ngan jaya nya. So lupa kan je la niat nak cari cincin yang best2.

Kat tgh2 1U tu ada book fair. Tak sempat nak belek2 apa yang best sebab dah lambat.

Tapi dari jauh aku dah dapat spot buku nih. Hehehe. Bila Meor tulis buku pulak ni. Tak cakap pon. Tapi tak de Meor kat depan. Huhu Meor rambang mata la nengok novel2 gini. Tapi bukan exactly macam yang dalam pic ni la kan.


Dalam rm50 novel New Moon tu. Maybe buku2 kat sini banyak yang half price. Yeke?Aku tak tau sangat perkembangan harga2 novel ni. Baca buku pun malasss. Hohoho



Kalau la dari air muka tu orang boleh baca apa yang tersingkap dalam hati aku ni (huhhh ayat memang tak ingat) Semalam aku meroyan kat kaunter RMK. Jangan korang ingat aku yang kecik n macam2 budak2 ni boleh dok diam je kalau orang buli aku sesuke hati ye. Emm pasal RMK tu cite di lain hari la ok.


Gambar aku ni memang tak de kena mengena ngan entry. Ntah gambar bila pun tak ingat. Main letak je :P

6 comments:

..izza.. said...

keje ko asyik meredeem je kan...best gile...pakai x tu??hehhe...nk tgk cincin baru..heheh

cuna said...

dah lame tau aku benti meredeem. skrg ni tengah 'aktif' menghabiskan samples2 yg ade. cincin baru biase2saje. asalkan ade sudaaa

HaNNa_HuLLaBaLoo said...

Wow siap dpt paper bag kiut lg? Ish asik tlepas je sejak dok Johor ni. But still, im happy to redeemed 2 Ascience shampoo gift set. Yup bkn 1, tp 2, muahahaaa~

cuna said...

Tu la. Kiut kan. i memang suke simpan mende2 yang kiut ni. Eh u pegi la redeem. kat JB pun ade wat. Wahhh redeem Ascience. tak bagitau kat blog pun :(

HaNNa_HuLLaBaLoo said...

Malangnye I bkn kt JB, to BP dear. =( BP ni...damai sket.

Eh hahas xblog yeh? Adeh tlupe kot. I got the coupon from CLEO March, patutnye ade 2 jenis, tp mamas JJ tu bg I 2 gift sets yang same. Ceh...mcm phm2 je I ni da habis shampoo kot?

cuna said...

Alaa yeke. Ingat u dekat ngan jb. Ooo i tak beli cleo march. patut la xtau :P