nuffnang

Tuesday, March 15, 2011

Today Is The Day

Curi2 update blog kejap sementara Irfan tengah tido :P Kalau ikutkan due date yang betul2 patutnya aku bersalin hari ni 15 Mac 2011. Tapi Irfan nak jugak besday dekat2 ngan mama dia. Nak buat camne kan...hiks! Alhamdulillah hari ni Irfan dah 22 hari. Best jugak baby keluar awal2 ni. Tak ada la saspen sangat dok menghitung hari nak deliver. Tau2 dah nak terberanak. Tak sempat nak takut2 sangat....huhuhu....


Berat Irfan sekarang dah 3.7 kg! Hari tu time keluar 2.95kg. Aku pun tak caye sebab hari2 tengok cam sama je. Bayangkan lah kalau aku nak beranak kan budak kecik ni hari ni. Yang 2.95 kg pun dah sesak napas kot T_T

Tau berat Irfan pun sebab petang tadi Myo n mak aku bawak Irfan pegi Hospital Selayang sebab nak tau result urine test dia. Doc kena buat urine test sebab nak tau kot2 ada penyakit lain sebab kuning dia tak turun2 lagi. Alhamdulillah tak ada apa2. Kuning pun nampak makin kurang. But still ada lagi. Selagi kuning dia tak hilang selagi tu la kitorang tak kan tido lena. Kalau malam tu memang dapat tido sejam je kot. Demi anak yang terchenta (^_^)

4 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

insyaALLAH irfan akn ok nnt...amin...

Nurul Hidayah said...

insyaAllah..irfan akan sihat nanti:D cuna bagi susu banyak2 ek...cayo²!!!! Nantikan tiba2 je cuna tengok dia dah tembam..xsedar...lagi2 bila kuning dia dah hilang betul...dia banyak susu time tu^___^

cuna said...

Yanie: Insya Allah...amin....thx yanie :)

cuna said...

Kak Nurul: hrp2 cmtu la. tgh berusaha bf irfan nih...caiyok2...huhuhu...smgt kejap bile kak nurul ckp cmtu :)xsaba nk tgu irfan tembam n sihat cm biase