nuffnang

Thursday, May 5, 2011

1st Day Masuk Ofis Lepas Maternity Leave

Fuh fuhh fuhhhh! Akhirnya berjaya jugak sampai ke ofis pagi tadi pukul 9.30...
Suka2 je kan nak masuk lambat...hehehe...
Kelam kabut sikit...Maklum la...Dah lama tak jejak kaki ke ofis...
Dah masuk hari ke 3 start keje lepas maternity leave tapi baru hari ni aku datang ofis...
Tu pun sebab ada discussion..Lagi pun biasa work from home 2 hari je seminggu...
Paling mendebarkan bila nak kena drive sendiri lepas sekian lama asik jadi passenger je :P
Tak suka betul bawak kete kat KL nih...
Semalam pun naik lenguh jugak cari baju nak pakai pegi keje...
Since pindah ke umah parent aku sume baju dalam kotak lagi...
Jenuh jugak la menyelongkar sebab kotak baju ada banyak...
Aku pulak kalau dah set nak pakai baju memang akan pakai baju tu jugak...huhuhu...
Last2 tak jumpa pakai je la apa yang ada depan mata...
Lagi best bila tengok2 beg laptop giler berhabuk...hahaha...
Melampau betul punya lama tak pegi keje kan...
Pagi tadi kesian betul nak tinggalkan Irfan...Dah start kerut2 nak nanges dah...Ekceli hari ni semangat nak datang ofis bersebab...
Tu nanti2 la story mory esok lusa ke ;)

6 comments:

Princess Cindellyna said...

wah wah... selamat berkerja balik!=).

irfan tinggal dengann sape?

cuna said...

Princess Cindellyna: tq2. farah cuti 3 bln kn? syoknyee la. skrg ni irfan tgl ngan mak toknya =)

Nurul Husna said...

seb baik ade mak tok yg tolong jaga. mcm tak harap sgt la kalo anta kt nursery kan, sbb mcm kecik sgt lg....huhu

cuna said...

Nurul: tu la. mmg xsmpai hati nk anta irfan kat nursery lg. nnt xtau ape dorg buat. tggu besar sket kot baru nk anta. sian jgk kat mak tok dia. kdg2 serba slh jgk...huhu

The Me said...

i tau sbb apa beriya nak ke opis...
dh dpt pun kan?
dh try lum? :P

cuna said...

The Me: hehehe...of coz la tau kan. lum try lg. smpn dulu sbb still ada lg stok yg lama2 yg lum dihabiskn :P