nuffnang

Sunday, May 8, 2011

Happy Mother's Day

Selamat Hari Ibu untuk Pn. Hamidah even mak aku memang tak baca blog ni pun. Sungguh besar pengorbanan ibu2 yang melahirkan dan membesarkan kita. Tak sangka tahun ni aku pun dah jadi seorang ibu. Membuatkan diri ini lebih menyedari dan menghargai sangat2 pengorbanan mak selama ni. Bukan la selama ni tak sedar lansung kan. Just bila dah lepas melaluinya sendiri rasa lebih real gitu :P


Saat2 yang tak mungkin dilupakan. Melahirkan seorang baby boy yang ditunggu2 selama ini. Alhamdulillah...Satu pengalaman yang amat2 berharga. Irfan melengkapkan lagi hidup kami suami isteri.



Meor Irfan Naufal....Permata hati mama n papa. Anugerah Tuhan yang paling berharga. Aku akan cuba sedaya upaya membesarkan n mendidik putera ku ni sebaik mungkin. Semoga dia akan menjadi seorang anak yang soleh. Amin...



To all mommies out there...Happy Mother's Day to you :) Meor siap ter'wish' awal semalam. Aku pulak sempat stunt 3 saat. Lupa pulak tahun ni dah boleh sambut mother's day :P Sangat seronok 1st time orang wish happy mother's day especially bila suami sendiri yang wish. Suka2! Nanti tunggu Irfan wish pulak bila dia dah besar =)

6 comments:

~Yun~ said...

happy mother's day cuna!! =)

[DnaZz] said...

happy mother's day to too cuna
be the best mom for irfan k :)

cuna said...

Yun: tenkiu yun =)

cuna said...

Dnazz: tenkiu iza. will try my best ;)

..izza.. said...

happy mother's day to u...
huhu...
aku blum jd mummy lg..
huhu

cuna said...

izza: thx iza =) pas2 ni turn ko plak. jgn tggu lama2 ye ;)