nuffnang

Sunday, May 8, 2011

Update Weekend

16/04/2011 - Sat

Disebabkan aku baru dapat tau ada 2 orang pembaca setia kat blog aku time weekend, maka aku dengan rajinnya nak update blog pepagi buta ni ;) Hari ni entah nape memang sangat memenatkan. Pagi sampai ke petang mengulit Irfan je. Lepas tu curi2 masa pegi Expo Mom&Baby kat Mid Valley. Excited hokey 1st time nak pegi. Dulu mana la nak heran kan. Lantak la nak buat expo kat mana2 pun. Aku tau nak serbu warehouse sale mekap ngn perfume jek :D Hasil rembatan kat expo tunggu sok lusa la kot aku tepek. Fenat tak abis lagi. Bilik tido pun dah macam stor dah ni ha.

Ni nak letak gambar time kitora
ng kua dinner 3 minggu lepas...
hehehe...Kali ke 4 bawak Irfan keluar.
Nak kira sampai 10x bawak Irfan keluar. So far tak sa
mpai 10 lagi :P
Tapi still ngan mak n adik aku. Makan kat restoran Nasi Ulam kat Taman Melawati. Cam biasa makan hidang...order la lauk 4 or 5 jenis gitu.


Kitorang pegi berlima je termasuk Irfan. Tapi pegi 2 buah kereta sebab mak n adik aku pegi dulu amik order. Takut kang tunggu lama2 Irfan ngamuk pulak. Lagipun aku nak standby kasi susu n siap2 kan Irfan dulu before pegi.


So bila sampai terus makan je. Tak de dah nak lepak2. Nasib la Irfan behave je. Bungkus dia elok2 letak dalam stroller tepi aku. Memang tido je dia sepanjang kat kedai makan tu. Dah kenyang la kata kan. Balik je dah start hukhek hukhek. Dalam kereta nak test suara aku tak kesah. Tak ada orang dengar...muahaha...


Esok plan nak bersantai2 kat umah je even hati ni meronta2 nak pegi expo tu lagi sekali. Cam tak puas hati pulak sebab tadi berkejar-kejaran cari barang. Shopping laju2 pun abis masa dekat 4 jam jugak campur jem pegi n balik T_T

4 comments:

^effa^ said...

cuna. cepat tepek gambar expo.. nak cuci mata. sebab sedih tak dapat pegi sob2 ;(

cuna said...

effa: xabs snap pic lg la effa...huhuhu...sok kot baru bole tepek. kne kms2 n ngulit anak dulu...saba ye...jgn sedey2. pasni blh cuci mata kat sini ;)

Rosie Rose said...

cuna borong PetPet kan? Ada dapat tak romper PetPet? Sbb tgk kat booth dia kata kalau beli petpet dapat free romper kan???? nnt citer okkk!

cuna said...

aah. borong sakan ari tu. kopak wallet ku...huhuhu...ye dpt romper n ade dpt free bag jgk. nnt tepek k ;)