nuffnang

Monday, July 12, 2010

Eclipse Memang Best!

09/07/2010

Jumaat hari tu berjaya jugak pegi tengok Eclipse lepas keje. Dengan bangga nya pegi kua tengok wayang malam2 okay. Dulu before kawen tak boleh buat. Huhuhu. Pukul 8 dah kena cepat2 nak balik. Berbalik kepada Eclipse memang seyes bestttt! Berbaloi2 laa sampai rasa nak tengok lagi dua ploh kali :D

Yang penting Edward dah semestinya hensem n semakin hensem (^__^) And betul Dee cakap Jasper hensem. Aku baru terperasan time Eclipse ni. Maybe sebab ada part dia ajar dorang lawan2 and before dia jadi vampire tu. So makin terserlah lah kehenseman dia ;) Alice pun comel. Muka cam baby doll. Saje nak puji sebab dia couple ngan Jasper yang hensem. Hahahaha

Ohhh Jacob cam biasa tak menarik sangat pada aku. Biasa2 saje. So Jacob boleh pegi main jauh2. Syuh syuhh syuhhh....Satu je part Jacob yang aku suka. Part dia cakap "I'm hotter than u".....Wahahahaha rasa nak gelak guling2. Muka slumber jek.

Tapiiiii kan....Riley si newborn vampire tu...aku tak boleh cari part kehenseman dia. Serius tak nampak kat mana. Maybe sebab dia jahat. And aku kalo dah actor tu jahat secara automatik nya aku cop tak hensem. Hohoho. Aci tak?Edward kalo jadi jahat pun boleh jadi hensem lagi sebab aku dah pernah tengok dia versi baik :P

5 comments:

The Me said...

Dan dan ni rasa nk layan Eclipse :)

dEe said...

dimata aku riley nmpk kacak. gehehe.

Nurul Husna said...

huh! nk kene tgk ni. jacob x ensem ke? tp nape ayna sampai nk hug hug jacob sepuas2nye? hahahahaha !

is-nanie said...

hmmm...
mungkin sebab aku tak baper minat citer vampire dan lelaki macho hensem.
aku suke cute2 je.. hehe~

cuna said...

The Me: G la layan. Syok woooo ;)

Dee: Ok la tu dee...at least dah kurang sorang pompuan atas muka bumi ni yang minat Riley. Huhuhu

Nurul: Ayna tu memang. Dari New Moon aritu tergila2 kan Jacob. Taste ayna badan ketul2 kot. Hohoho

Is: Edward tu cute la is. Memang rasa nak cubit2 jek :D Aku minat cite ni pun sebab ade scene gado2. I loike!