nuffnang

Monday, July 26, 2010

Rewind In Action

Since time sarung2 cincin tu kitorang buat laju2....maka lepas tu kena ulang versi slow motion so that photographer senang nak amik gambar. But pastu amik kat pelamin. Teruk nak control tahan gelak. Dah la tengah blur2 lagi tak caye dah kawen ;P


Tak bajet plak Nurul amik gambar banyak. Macam2 aksi pelik yang aku tak pasan pun ada dalam gambar. Huhuhu....Tapi suka gambar ni sebab nampak inai Myo yang merah pekat tu. I loike. Awal2 memang bajet Myo tak kan pakai punya la. Last2 pakai jugak sebelah tangan. Part yang paling best baru pakai on the way nak datang nikah malam tu time dalam kereta. Giler hebat ok! Hasilnya tak sampai 2 ari kaler dah ilang :P

Ntah bape kali pose sarung cincin pun aku tak tau. Asik tak jadi je. Penat nak tahan gelak. Tak reti la nak maintain. I bukan model. Huhuhu....


Kiss2 dahi....Aku dah malu2 kat situ sebab orang dok lalu lalang kua masuk depan tu. Huhuhu....

Lepas tu harus betul2 kan tudung. Tudung tu pun mula2 dapat dah tak berapa nak ok sangat coz awning dia dah terkemek2. Gosok pun dah tak mo jalan jugak....


Dah abis gambar kat pelamin photographer soh posing kat bilik pengantin plak.

Ngan anak2 buah aku. Ramai kan? Happening giler ;) Tu pun tak sume masuk. And sesat sorang cousin aku kat situ.

Happy mode. Yang row depan maintain tegak je. Kat belakang dah huru hara :P

Satu2nya pic ngan Nurul malam tu. Thanks Nurul coz sudi temankan :) Luv this pic!

Aku kaku kekok jugak la nak pose2 mesra gitu. Depan budak2 lagi la kannn. So next...get ready tengok pose dalam bilik pengantin plak :) Sume from digi cam je. Gambar betul2 tak tau dah siap ke belum.

3 comments:

dEe said...

bila nk abis cite kawen nh.. nk tgu cite lain plak.. kikiki. ;)

Nurul Husna said...

mesti la nurul kene amik gamba byk2, sekali je akad nikah dlm hidup oke? :P

cuna said...

Dee: Sabo la dee. Kasik la chance aku abiskan marathon cite kawen dulu ;)

Nurul: hehe...tenkiu cik nurul coz susah2 je amik gambar. tapi gambar candid tu la yg mahal.i loike!