nuffnang

Friday, July 30, 2010

Stress = Gastric

Ada kena mengena ke?
Stress ngan gastric...
Lepas dah jumpa specialist dia cakap aku gastrik sebab stress
Baru aku tau rupanya stress boleh menyebabkan gastrik
Macam la before ni tak penah stress
Memang tengah stress tapi tak sangka kesannya teruk skali
Kadang2 stress tu sume sikit2 je
Tapi bila kumpul2 jadi banyak
Paling stress kat tempat keje
Stress keje banyak boleh handle lagi kot
Sume orang banyak keje....sume orang bz
Tapi kalau dah keje ngan orang yang ntah pape
Nak tengok muka dia pun aku dah stress
Memang nampak salah aku je
Pusing2 aku jugak yang salah
So salah ke aku nak stress??Huhuhu....
Ohhh tetiba rasa nak resign je
Camne ni? Aku pun dah tak sanggup mengidap sakit lama2
Ada ke patut aku MC orang tu boleh assign task kat aku??
Siap bagi due date siapkan esok hari nya
Wahhhh nape la ada orang gila camtu dalam dunia ni?
I need a breakkkk....
Rasa nak pegi tepi pantai pastu nak jerit kuat2...
"I HATE $#%$#% TO THE MAX!!!"
Owhhh ni special entry dari orang yang tengah sakit perot...
Harap maklum...

6 comments:

The Me said...

hahahahhaha
bile kemarahan melanda :)
sabar itu separuh dari iman dik oits

Cik Shu said...

Sabar2 cuna. Kita punya perasaan yang sama tapi situasi yang berbeza. Memang kita akan stress kalau bekerja dengan orang yang buat kita stress.

is-nanie said...

Nih bukan entry dari org sakit perut.. Entry drpd org yg tengah emo jugak.. ekekekkeeke~

Mane leh resign sesuke ati... Dah ade komitmen... =P

cuna said...

The Me: Ye sy tau. Tp kadang2 kite rase nak lepaskan jugak. Rase nak meletop simpan sorang2. Huhuhu

Cik Shu: Betul tu cik shu. Keje kalo banyak camne pun tapi kalo buat keje ngan hepi xkan terase banyaknye.

Is: Bila dah sakit, emo tu akan datang ngan sendirinye. Sakit perot + emo = emo++ :P
Resign pun best ni. Jd suri rumah tangga je la

efa fairuz said...

ehehe memang stress boleh menyebabkan gastric..bebaru ni pon dpt bad gastric doktor ckp sbb stress sgt la jugak..huhu

cuna said...

efa: tu la. xpnh stress smpai kene gastric b4 ni. lgpn dh peknen time tu.so perut pn cm tgh adjust2 :P