nuffnang

Friday, July 16, 2010

I'm Yours!

Fri - 04/06/2010

Time kena panggil turun bawah terus laju je pegi duduk kat bantal nikah. Tak pandang kiri kanan dah. Maluuuuuu plus nervousss....Actually tak tau nak buat muka apa time tu. Senyum nampak gigi ke....senyum sikit ke....serius ke. Kang senyum lebih2 orang kata excited sangat plak. Padahal time tu sume tengah serius.


Lagi satu masalah bulu mata palsu. Memang tersangat la tak selesa. Tu pun mak andam dah 2 or 3 kali tanggal letak balik tapi still tak selesa. Last2 kena pakai jugak sebab memang dia bawak satu je. Tak best la pakai bulu mata palsu ni. Rasa cam ada satu lembayung yang memayungi mata. Huhuhu....Rasa cam mata bukak separuh. Tu yang bila amik gambar aku besar kan mata. Hamikkk jadi bulat buntang terusss

Aku senyum pun kadang2 je sebab Nurul amik gambar...

Lepas2 tu gini la muka ku. Lansung tak boleh nak senyum dah. Tambah2 time khutbah nikah. Ayah aku plak yang baca sendiri khutbah nikah tu. Ada jugak part yang aku sebak tahan nangis. Tapi maintain lagi. Huhuhu

Aku kena sound ngan photographer coz tak senyum elok2. Asik kemam bibir jek. Huhuh lansung tak perasan. Dah tengok gambar baru tau.

Time turun aku cari Myo dulu. Rasa nak jerit je "Good luck!" Huhuhu....Aku pun tumpang nervous. Padahal bukan nya aku kena buat pape pun.

Nampak Myo pun dari celah2 tu je. Nak pandang depan lama2 pun agak segan sebab bawah tu sume lelaki. Hohoho poyo nye aku!

Myo serius hokay time ni. Fokus habis. Nanti la buat entry special letak gambar Myo plak.

Hasilnya selamat lepas sekali lafaz. Aku sangat kagummmm! Kalau aku yang kena tak tau la bape kali baru boleh lepas. Rasa cam sekelip mata je dah jadi isteri orang. Banyak kali kelip jugak actually coz pakai bulu mata palsu yang gatal tu :D

Around 9.45 malam camtu aku dah sah jadi isteri Myo. Alhamdulillah....Rasa lega lepas tu sebab aku sendiri dengar ngan telinga aku sendiri Myo lafaz nikah. Tak mo tengok sebab nervous. Over je. Pastu rasa nyesal. Hehehe....Tak rasa nak nangis pun time ni....


Peluk2 mak. Time ni memang tak dapat dibendung lagi dah. Nangis sebab sedih sangat. Lepas macam2 halangan dan dugaan yang aku hadapi sampai la dapat kawen ni....sume nye sebab mak aku yang banyak berkorban dan bagi semangat kat aku. I luv u mak!

Bagi mas kawen sekali ngan duit hantaran.

Sarung cincin....Actually aku senyum sikit tapi dari tepi nampak masam pulak :(

Salam cium tangan hubby ku...Wahhh masa ni rasa nak lempang2 diri sendiri akibat terlampau tak pecaya Myo dah jadi hubby aku. Huhuhu. Tu tak tau apa motif Myo senyum simpul comel2 tu :P

Sarung cincin Myo plak....

Kiss2 dahi....Malu2 coz orang dok kerumun....Budak2 under age tengok sangat tak sesuai okay. Huhuhu....Sume kitorang buat laju2 coz teramat malu kat situ ;)

Muka lega pas sume selesai.....Abaikan muncung sedepa aku tu...Biasa la kan candid. I bukan nya fotogenik pun :P

Myo lagi la lega kan :)

So pas dah habis part tu, apa lagi kalau bukan bergambar. Banyak nya lagi nak upload gambar ni. Streamyx pun satu buat hal sampai sekarang tak masuk2 lagi :(

5 comments:

dEe said...

yun senyum simpul comel2 sbb die pn tak caya kot ko dah jd isteri die.. hehe.

..izza.. said...

fuhhh..
lega aku tgk ko selamat nikah..
nervous nk tnggu turn aku..kahkahkah

cuna said...

Dee: Hahaha...Maybe la kan. Aku pun tak terpikir camtu. Terer gak ko bace fikiran orang ;)

Iza: Hehehe sian ko. baru dapat tengok. sori la ye lambat update. tenet tak de :( alhamdulillah selamat. hrp2 ko pun camtu nanti :) gud luck!

mIZz *.* aYNa said...

suke pics yg baju putih ni, santek sgt n_n

cuna said...

thx ayna :) actually color cream :P